Лекар от Кърджали ще полага „поправителен труд" в срок от 8 месеца след като нокаутира… футболист по време на мач. Куриозният случай „Медик пребива спортист" премина през две съдебни инстанции, разкриха за 24rodopi юристи, запознати с делото. На 29-годишния Милчо Е. бе наложена пробация за срок от 1 година. Той ще трябва да се среща със служител два пъти седмично. В продължение на осем месеца пък, лекарят ще полага поправителен труд с 10% удръжки в полза на държавата.
Саморазправата станала по време на футболен мач между отборите на Чорбаджийско и Горно Кирково.
Кирковчанинът Милчо Е. защитавал цветовете на родното си село по време на тежкото гостуване. Отборът му водел убедително, когато в края на срещата лекарят получил мощна балтия в краката от противниковия играч М.Х. Съдията свирил нарушение, но пострадалият играч тръгнал да търси обяснение за грубата игра от своя противник. Последвала размяна на реплики и псувня от страна на лекаря към защитника от Чорбаджийско. М.Х. не му останал длъжен и хванал играещия лекар за фланелката. Последвало блъскане в гърба от страна на дотичал друг играч от Горно Кирково. В този момент нервите на медика не издържали и той нанесъл здраво кроше, което счупило дясната ябълчена кост на грубия играч. На терена започнало меле, а мачът бил прекратен. Нокаутираният М.Х. бил транспортиран до болницата в Кърджали, откъдето го препратили към Пловдив за операция за наместване фрагментите на костта.
Побойникът-лекар ще трябва да плати обезщетение в размер на 4 000 лева. Присъдата му бе потвърдена от състав на Окръжния съд в Кърджали.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/11/15 20:41

    Напишете му фамилията

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/11/15 14:27

    ЛЕКАР ПРОСТАК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/11/15 16:20

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/11/15 20:59

    Тоя е срам эа лекарите. Няма ли да му се иэемат правата на тоя ши-няк кирковски

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/11/15 10:46

    Браво! Значи имало правосъдие в БГ. Независимо дали си лекар или депутат, би трябвало да си получиш заслуженото според законите на държавата и да носиш отговорност за действията си.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/11/15 17:41

    Нема да го стигнете сладурии...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/11/15 17:48

    Няколко коментара и мноооого завист...хах

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.