Генералният консул на Република Турция в Пловдив Алпер Акташ научи при какви условия работят спешните екипи в Кърджалийско от д-р Филиз Абидин - Ахмед. Героинята от снежния ад през март бе гост на Генералното консулство в града на тепетата днес.
Ще припомним, че Българският лекарски съюз (БЛС) даде наградата "Лекар на годината-2015"-златен, на Филиз Абидин – Ахмед.
В изключително тежка обстановка през миналата зима за една нощ в спешния център на областта имало 35 обаждания. Д-р Филиз Абидин получила адрес за едномесечно бебе с обрив по цялото тяло. Село Рани лист се намира на 10 километра от Кърджали. Часове наред медиците си пробивали път през преспите, за да достигнат до адреса. Детенцето е било прегледано на светлината на свещ и малък прожектор. След това екипът го транспортирал до Кърджали, където лечението продължило.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен10/12/15 19:35

    А този генерален консулт защо не дойде на 9 март в Кирково, или защо не опита да дойде. Сега ми хвалят някои хора.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен10/12/15 19:35

    А този генерален консулт защо не дойде на 9 март в Кирково, или защо не опита да дойде. Сега ми хвалят някои хора.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/12/15 11:35

    19:35 Аlper Aktaş е съвременен Турчин и е един от нас и най вече интелигентен с реални и неутрални разсъждения към всеки в България.И аз съм си Турчин независимо че съм роден в Родопите и никога не се признавам за българин защото не съм и най важно уважавам българите но не ги мразя. Единствено живота ме научи да застана срещу доносниците и продадени те на комунизма жалки и криво гъзи същества независимо дали са турци или българи. Понякога хора с болни мозъци отправят несвързани и не смислени нападки към всеки поради собственото си заболяване омраза към всеки когато отсрещния не му дава очакванията и има в себе си чак до дълбините си фашизм и омраза към други нации. Единственото лечение като лекар с стаж бих предложил да пият 2-3 литра вода на ден, да мислят позитивно и да се срещат с повече хора а за острото заболяване омраза единственото лечение което мога да предложа е як и екстремен SEX до скъсване на клитурата с тая етност която мрази.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/12/15 20:24

    Откога да си вършиш работата е геройство?Или Спешна помощ работи само при сухо и слънчево време?Моля публикувайте всички коментари,а не само хвалещите "измислените" героини.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.