Преди да влезе в турското посолство Лютви Местан е заявил, че ще подаде оставка като председател на ДПС. Това заяви Мустафа Карадайъ на пресконференция в Кърджали. Съпредседателят на Движението за права и свободи обаче не конкретизира откъде е получил тази информация. „Лютви Местан не е имал контакти с мен. Доколкото знам, той е обявил тези свои намерения. Така поне се чу в пространството", допълни Карадайъ.
Жельо Михов, 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

27 comments so far,Add yours

  1. Taka se chulo v prostrandtvoto, a baba fanka kakvo ti kaza. Chuh tova chuh onaka. Erkek gibi konus, adam ol adam

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/1/16 18:49

    Ало редакцията пускайте коментарите от Доганов ли ви е страх

    ОтговорИзтриване
  3. зафериус8/1/16 19:04

    Да бе.
    сега сте пишмани.
    ана геч аргък

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/1/16 19:30

    Dpsliderite sa edinni no izbiratelite şte. Vi razkajat igrata😠

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/1/16 19:42

    Anaaa bunla hepten sasirdi

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/1/16 19:54

    Пускайте коментарите.....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/1/16 20:33

    да не сте на война за какви крепости говорите осъзнавате ли сте какво вършите пред цяла България осъзнай се Карадайъ и азис ефенди после да не се срамувате от приказките си -правите голяма грешка раята не за подигравка
    -и без ваша намеса етносите се разбират по между си ----------------

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/1/16 22:57

      С новите българи е трудно човек да се разбере!!!

      Изтриване
  8. Анонимен8/1/16 20:42

    samo lutvi mestan vinagi sme sis nego

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/1/16 20:45

    Дайъ, ще ви видим на следващите избори.
    Ако анаватан застане зад Местан, горко ви.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/1/16 20:46

    Redakciya ste yadete nesto mnogo hubavo skoro malko ostana

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/1/16 21:36

    Oppa cakayte drugarceta lomunistceta ot dnes natatik kj i regiona e kaleto MESTAN !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/1/16 23:02

      Britched, kade e tva kale mestan- olovnia zavod li?!:-):-)ili teatera?:-):-)

      Изтриване
  12. Анонимен8/1/16 22:28

    Lütfi Mestan biz Kırcaali olarak oyumuz seninle
    Durmak yok ileri

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/1/16 22:48

    Агите си извадиха очите

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/1/16 22:57

    Яламите нямат край. Или сърбалите кокала не са разбрали, или братовчедите и племениците по течението на Върбица от Дардере до Арда не искат да разберат, че филма свърши. Някой настъпи мината. Не се правете на по големи турци български граждани, всички членове и симпатизанти на ДПС от тази етност имат същите права. Време е ДПС да се изчисти и от смукачите бизнесмени и тогава ще се кърши хоро и кючек пред паметника на Левски.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/1/16 23:23

    Ако анаватан застане зад Местан,дядо Иван пък ще застане зад Булгаристан.Да видим кой кого.........Аман от вас и от анаватанът ви , и от Местанът ви................Край с Местан ,не го ли разбрахте?Голямата новина,като чели нищо друго не се случва в в България.На кого му пука за Местан?На шепата турци от Кърджалиййско.Пет човека вият в Родопи за Местан,вече го забравихме...айде ,давайте нещо важно като новини....стига сте пълнили колонките на вестника си със световно неизвестни хора.В България турците не са само в Кърджали,нито ДПС е само Кърджали.Да не говорим,че останалата част от обществото пък изобщо не знае даже за такива недоразумения като Местан и Ердоган.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/1/16 11:19

    В други новини: Ахмед Доган, Емел Етем, Пеевски и "натурални лидери" от ДПС с необезпечени заеми към КТБ.

    Инересно е как Ахмед Доган държи своята турска рая в необразованост и тъмнина докато им обира спестяванията в КТБ...

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/1/16 11:54

    Господа журналисти питайте Карадайъ през 2009 година месец октомври като член на ЦИК централна избирателна комисия.Вместо да отстрани кмета на село Добринци който изпълняваше частна търговия и собственик на фирма ;карлък;Той дали вземал рушвет и колко вземал от кмета на с Добринци общ Джебел.По думите на въпросният кмет Карадайъ се облаготелстван с около 10 х лева така че и на Карадайъ не му е бяло млякото.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/1/16 13:45

    Какво ще направи Местан,като службите в България се управляват от Дпс, с благословията на Мутрата. Смее ли някой от обикновените турци публично да го подкрепи? Доган и Мутрата са едно и също, назначени са от едни и същи хора с цел кражбите,безправието,унижаването на България като най бедна и корумпирана държава да продължи в интерес на олигарси и мафията.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/1/16 18:18

    Karadayi seni hic sevmedim

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/1/16 19:47

    13.45
    Кой или коя е Мутрата?

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен10/1/16 18:52

    Господин карадайъ вие не се заинтересувайте за оставката на гн,Местан а мислете за вашата оставка понеже се вижда вашия край,не на гн,Местан щото ние винаги сме за нашия лидер,
    Ние никога няма да бъдем с КГБ и сДС

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен10/1/16 20:16

    аптали. те си живеят, а вие се косите. местан има 50 милиона, а вие явно се притеснявате за парите на местан, ако щете и на доган. гарван гарвану око не вади. като държите за единия или другия по богати ли ще ви направят или далаверките с местан трябва да продължат. знаем много неща, но ще замълчим в случая. важно е едно-местан раздели българи и турци. внушава им за турция и те милите само за турция ни говорят. не че при доган беше по-друго, но при местан манджата е много пресолена. дано схванете кво искам да ви кажа на обикновените хора. да, бизнесмените ще ме разберат. там се въртят много пари, не се спазват закони, спирам има си органи за тая работа, но проблема е там, че органите на реда ги е страх от дпс-местан ага..

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен10/1/16 21:17

    господин карадайъ да знаете веднъж за винаг че област Кърджали си има лидери и те са г-н Лютви Местан,Бахри Юмер и други които са с тях,и всичките ние избирателите,
    А вие господата от ДС държавна сигурност,особено ти Карадайъ дето измисляш разни глупости забрави за област Кърджали и региона

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен11/1/16 09:01

    А бе хора не виждате ли зад кои заставате, не виждате те зад кои са застанали, зад агенти, олигарси, интересчии, шопари /свине/, последното противоречи дори и на религията ни. Огледайте се драги ми мюсюлмани дали нашите онбашии /дребни душици/, юзбашии /селски тарикати/, бинбашии /комунистически мекерета/ и там подобни слуги на дявола, могат да бъдат изобщо мюсюлмани.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен11/1/16 15:48

    Няма ли да се появи един Бекир Бекиров, като Бойко Борисов да изчисти тая пасмина или пак чакаме Октай Енимехмедов да ги .........

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.