Хората на Лютви Местан и Бахри Юмер също отбелязаха 26-годишнината от създаването на ДПС в Кърджали. Те се събраха на почерпка в пицария в района на комплекс „Рилите", видя репортер на 24rodopi.com.
Както вече писахме, ДПС събра на тържествена вечеря в хотел в периферията на града над 300 души. Тук бе цялото ръководство на Движението.
Куриозно приключи почерпката на отцепниците от ДПС в Кърджали, които организираха скромно алтернативно тържество по случай 26 години от създаването на движението, съобщи „Труд". Инициатор на паралелната сбирка бе напусналият лидерския пост в местната организация Бахри Юмер, отбелязва в репортаж бТВ.
„Той събра гости в кафене „Босфора", което се намира на автогарата. Появата на журналистите обаче развали малкия банкет, а в опита си да избяга от представителите на медиите Юмер забрави да плати сметката. „Имаме гости от Германия, и друг гост, който сега излиза, той е от Турция", разказва преди бързото си напускане на заведението Юмер. Така за сметката от 7 лева 50 стотинки се бръкна депутатът Шабанали Ахмед. „Винаги е празник – тези дни, особено", каза народният представител, останал верен на Лютви Местан, докато даваше парите на сервитьорката", се казва още в новината.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/1/16 07:17

    Alooo reporteraaa novia Bosfor e na Balgariq ...reportera kvo e vidql na rilite neznam na kam kakva picariq e gledal te bqha v Bosfora ...ama che ste budali...naizust govorite!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/1/16 08:46

    Скромно, но гордо.
    Споко, нещата тепърва предстоят.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/1/16 09:13

    Pizariya Siem Rili

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/1/16 09:18

    Слушай ако няма да пускаш коментари против Бахри изобщо недей писа нищо

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/1/16 09:20

    Bahri e nomer 1

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/1/16 10:30

    Bahri e bita karta.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/1/16 10:39

    До всички защитници на ДПС използвайте малко главите си и стига вярвахте сляпо на мошениците. Сега погледнете ръцете на своите родители, баби и дядовци. Какво виждате? Мазоли, напукана кожа от работи и изкривени пръсти? За какво? Цял живот като магарета за да струпат едва една къща и даже децата си не могат да осигурят нито с къщи нито с имоти. Вижте и очите им? Тъжно нали!? погледнете пак родителите си.


    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/1/16 17:12

      Шефе вярно е че сме измъчени, но за мишена единствено като посочите ДПС губите ефект,, Защото тази страна която живеем не е ДПС а България ,, не сме в тежко положение само ние турците и пр.... И българи и цигани напускат България , държавата ни е бедна, само депутатите са богати , така че трябва да се съгласим с тази кауза,, Но ДПС никога няма да бъде както по старому, вече болшинството от ДПС ще премине от към страната на Лютви Местан , Той ще оглави новата партия това го очакват от него,,

      Изтриване
  8. Анонимен9/1/16 17:21

    Кой свали охраната на Местан, докато Пеевски е натискал за оставката му?

    Според бивш гард на НСО решението е лично на Борисов, шефът на НСО обясни, че е на всички шефове на служби

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/1/16 21:49

    U avajaemi sibratya( balgari,turzi,pomazi,romi,gagauzi,makedonzi i drugi) Balgaria ne e v tejko polojenie samo zaradi dadena politicheska parriya , zaradi vsixhkite 240 v Parlaments i nay veche neraboteshta prokuratura i sadebna sistema. Chuvstcoto za bezzakonie i beznakazanost dovedoha do tova polojenie(mizeria) na naroda. PRI edno dobro,dostoyno i adekvatno upravlenie (bez krajba na darjavnite obstinskite) resursi za 8-10godini mojem da Name po dobre OT vs aka evropeyska darjava. Sperre korupziyata,shemite za iztochvane na Bankier i evrofondove privikayte milionerite da dokajat proizhoda na Partie si i vsichko SE opravya. No znaete li veche chestnite i gramotni hora SA na izchezvane. S pozdravi E.....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/1/16 10:14

    А берито беше ли там?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен10/1/16 17:31

    Всички предатели(макар че не е допустимо) от бкп-дс работили по смяната на имената на мюсюлмани да бъдат аут. А никак не са малко. Това ми е казано от човек, от ДС. Идвали са мюсюлмани от северна бг да им сменят имената, а от южна бг са ги пращали в северна бг, да не се познават. Не бъркайте само в раните на българите. И те са участвали, но най-много във възродителния процес са участвали бкп-дс-мюсюлманите. Непрекъснато се пускат димки и задушаване от тях/мюсюлманите/ депутати в Народното събрание и на отговорни длъжности. Всички си уредиха децата, кой в САЩ, кой ...донасяли се сестра за сестра, мъж за съпруга и пр. точно тия най-много се правят на вода ненапита айде съвземете се и не правете обикновените хора на по-прости от вас.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/1/16 10:10

    Това което знаех, че е един много голям проблем на нашето общество, е че все по-вече се набляга на гьобелсовата пропаганда, но сега разбрах, каква сила има медийната бухалка, добре че четящите хора са и мислещи. Медиите на Шопар Доганов и техните слуги са изпаднали в истерия и надпревара, кой колко може в реалитито „Наклевети Местан”.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.