Лютви Местан е имал начин да се оттегли тихо и кротко, но реакциите му - посещението в турското посолство на 23 декември и останалите му действия, не са позволили това да се случи. Затова и се е стигнало до публичното му отстраняване.
Това заяви в предаването „Събуди се" на Нова телевизия кметът на Кърджали и временен областен председател на ДПС Хасан Азис. „Всички гласуваха единодушно за изключването му", категоричен бе той.
Хасан Азис уточни, че очаква откъм Местан да излезе нов политически проект, отбелязва „24 часа".
Кърджали е единна и сплотена организация и няма нито един признак да разцепление, увери Азис. Той увери, че в партийната организация е задействан инстинкт за самосъхранение, въпреки че от там е бившият председател на ДПС и въпреки че "външният фактор е много важен".
"Вчера в Кърджали се случи това, което трябваше да се случи - беше задействан партийният инстинкт за самосъхранение", обясни Хасан Азис. Това, което беше заявено от пресконференцията, е че структурата остава политиката и остава диалогът с избирателите. "При всичко положения това няма да бъде само един разговор, ние очакваме да излезе политически проект от заявеното", обясни Хасан Азис.
24rodopi.com
На снимката: Говорят Хасан Азис и тримата съпредседатели на ДПС. Кърджали, 8 януари
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/1/16 10:37

    Внимавайте с имотите в Турция!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Осман9/1/16 10:59

    Измекяри сте всички.
    Човек като ви гледа отстрани има чувството, че се мислите за богоизбрани.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/1/16 11:03

    Подигравката с нацията продължава!Всички помаци -турци,шъ дъй майчин език турския и толкоз!Ами ,като ги оставиха да си развяват байряка ,още се мислят за всесилни,но края им се вижда!Няма нищо вечно,включително и тази парлама на партия,която, е една велика лъжа,както за мюсюлмани,така и за християни

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/1/16 11:12

    Местан, Местан, Местан.......

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/1/16 11:22

    Трябва да има нова структурирана партия от г-н Местан и тогава ще видим колко е сплотена ДПС. Да тези който за назначени да работят в общинска администрация от ДПС ще работи за тях и още други..., но тези които работеха безвъзмездно за ДПС, вече на да ли ще ги подкрепят в Кърджали. Без брой са хората в селата гласуваха само заради "ДПС" не че го искаха, един вид виждаха го като турска партия. Ако се създаде друга партия от Местан и тогава ще се види колко голяма част от ДПС гласовете няма да ги има....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/1/16 12:41

      Прав си да го ду..т продажниците

      Изтриване
  6. Анонимен9/1/16 12:38

    Тия вече почват да ръсят яко глупости

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/1/16 12:40

    НИЩО НЯМА ВЕЧЕ ДА НАПРАВИ МЕСТАН ! СЛЕД ТИЯ ФИНАНСОВИ ДАЛАВЕРИ, ЧЕ И ЛЮБОВНИ, ЧЕ И ГЕЙ-ЛЮБОВНИ /ЗЛАТНАТА ФЛЕЙТА/ ! БИТА КАРТА Е ВЕЧЕ!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/1/16 13:15

    Shum do nebeto - top reklama.:-)
    Tiha reklama ima li oborot?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/1/16 13:17

    Mestan stava top uchitel po turski ezik - v mahlata imame nujda za maikite!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/1/16 13:53

    ДПС е фирмата на Ахмед Доган

    В движението има място и за други фигури, но ако се движат в парадигмата на почетния председател."ДПС до голяма степен е частен проект на Доган. Както и ГЕРБ на Бойко Борисов. ГЕРБ търпи ли друг лидер освен Бойко Борисов? В края на краищата това е фирмата на Ахмед Доган. Място за други фигури има, но ако работят в същата парадигма и в същите правила. И не заиграват с някой друг, това е много важно. Няма как ДПС да търпи лидер, който реши да я подчини на друг, а не на самия Доган"

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/1/16 14:22

    Местан ако успее да вземе в своята страна Хасан Азис и го напарви заместник тогава всичко от ДПС 80-90 ще са при тях поменете ми думата

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/1/16 17:08

    Родопи държите дпс

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/1/16 17:12

    Кой свали охраната на Местан, докато Пеевски е натискал за оставката му?

    Според бивш гард на НСО решението е лично на Борисов, шефът на НСО обясни, че е на всички шефове на служби

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/1/16 18:10

    Трябва да се напомни на някои, че когато за първи път Доган беше качил на трибуната на предизборен митинг на Спортната площадка Хасан Азис за да представи кандидатурата му за кмет на Кърджали беше обявил че той е Европейското лице на Кърджали. От тогава изтече много вода. Г-н Азис с скромното си поведение успя да спечели сърцата на много българи и турци граждани на Република България. Че всички замогнаха не е тайна за никой, но поне не демонстрира през годините свръх арогантност, нахалство и алчност. В отношението му към човека индивида липсва видимата гузна съвест на другия.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/1/16 18:36

    Ние сме,с Местан и ще направим наша истинска партия -Bizim parti.
    На редакцията,ще питам защо само публикувате негативните коментари за Местан.Но ние,няма да забравим.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/1/16 20:20

    Mursel Halil obstinskiyat savetnik na obshina kardjali dnes beshe na sabraniye pri horata na L.MESTAN. Zashto.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/1/16 20:39

    18:36. СИКИМЕ !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/1/16 21:58

    20:39.Пеевски ще ви оправи вас.
    САМО МЕСТАН -BIZIM PARTI!!!!

    ОтговорИзтриване
  19. бай Вълчо9/1/16 22:23

    дали се казваш Доган, дали се казваш Местан, дали се казваш Исмаил(българомохамеданин), Амет(циганина), всички са "ЕДИННИ И СПЛОТЕНИ". СПОКОЙНА НОЩ.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/1/16 23:29

    Bqgayte Mestan idva......... cok yakinda.................

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен10/1/16 15:33

    Само Местан.Край на доган

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен11/1/16 09:38

    Това което аз чувствам и апелирам към всички, които имаха някакъв кураж да се противопоставят на империята „Доган”, да се обединят и да попречат на сатаната да властва над обикновения човечец, за което всеки от отцепилите има някаква вина, забравете за старите си вражди и в името на електората направете това, простете си по между си, струва си, МОЛИМ ВИ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.