„Всеки си има пейка. Тази тук е моята", изрича възрастен мъж, който спи пред… автогарата в Кърджали. Комплексът и района около него се е превърнал в хотел за хора без покрив вечерно време. Около шест души нощуват всяка вечер там, установи проверка на 24rodopi.com. Повечето от хората са от селата и са останали без имот. Обитателите на пейките отвън обаче не са допускани вътре от други „наематели", настанили се там по-рано.
Автогарата не се заключва пред нощта. Обектът се охранява от частна фирма.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/2/16 16:32

    Нормално е за кенефа Бокостан,близките години същата картина го очаква бг народ....за това трябва да има бунтове срещу Софийското робство над провинцията

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/2/16 16:48

    Bulgaristan parlama darjava...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/2/16 20:25

      Po dobre parlama ot kolkoto --- Dojivotna mirizlivka pfuuuu

      Изтриване
  3. Анонимен26/2/16 17:49

    Оставете бездомниците ,те поне са отвън.Какво да кажем за хората,които пушат вътре в автогарата,както и за кучетата,които се разхождат вътре.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/2/16 18:16

    ДЪРЖАВАТА НА Б О К О ! Добре дошли!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/2/16 23:50

    В градът на Асан Азис край арда добре дошли събудете се не боко а градоначалника си е виновен браксън да играе рамо рамо но женски партита с жените на партията си в чужбина. Малко да мисли и за народа ни не само за мацките на гйотверените и да върти с тях както в YouTube клиповете му и нямат срам

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/2/16 10:26

    KIDE E KMETA?KIDE SA SOZIALNITE? SRAM I POZOR.OBSTINATA NYAMALI PARI ZA DA IM POSTROI EDNA GOLYAMA BARAKA ZA GA GI PODSLONI TEZI BEZDOMNIZI.ZA VSICHKO GRUGO IMA PARI.ZA BEDSTVASTITE NYAMA.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/2/16 12:55

    ХА ТАКА ПРАВЕТЕ СЕ НАЦИОНАЛИСТИ ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЩЕ СПИТЕ ПО ПЕЙКИТЕ,

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/2/16 16:58

    Bilgarite stanaha cigani v sopsvenatasi dirjava stam i pozor

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/2/16 20:20

      Blagodarenie na vas ama vie ste uvredeni po rojdenie :))

      Изтриване
  9. Анонимен28/2/16 20:16

    Може пак си върне на селото и да копа картофи. Празни къщи има навсякъде, ама не му се бачка. По-добре като куче да лежи и да мързелува....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/2/16 06:58

    I kato pochnat sled vsqka podobna novina da pishat kude sa tezi kude sa onezi napravooo mi ide da se prusna ot qd vuri da im pomagash ti togava be aman ot takiva kato vas

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.