Екип на истанбулска телевизия бе посрещнат вчера в София от хора на Лютви Местан. Телевизионерите отразиха учредителното събрание на новата партия ДОСТ. Вечерта гостите уважиха софра на ДПС в Кърджали и получиха подслон в хотел на депесари. Днес, малко преди на тръгнат на път за мегаполиса, журналистите бяха дарени от кърджалийци с мартеници. Подготвиха и репортаж за Баба Марта и традициите. Да има какво да покажат на изселниците ни край Босфора на 1 март!
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/2/16 18:06

    Подкрепят ДОСТ, правят свирки на ДПС-арите в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/2/16 19:00

    Редакция що ги снимате от 1 километър страх ли ви е дане ви изядат. Коркмайън Пеевски куртарджак сизи ха ха.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/2/16 19:05

    Ние турците даже не гледаме програмите на тези продажни канали тек Румели или Румели тв които пълнят джобовете си държайки на късо кметове и политици от дпс само да им намерят кусурите изнудват ги до дупка с години. Родопи24 е медията на родопчаните а на тези два истанбулски канала да си турят микрофоните и камерите си в гъзовете си тия манафи мангали

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/2/16 19:11

    Доган и Местан са сиамски близнаци...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/2/16 21:41

    Видях и аз тези шушти, наистина една продавачка им подари мартеници.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/2/16 08:53

    Да ви е честито Долноподобната Организация за Средства на Текето-ДОСТ на агент павел

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/2/16 11:46

    Защо, защо бе хора, всички партии и средства за масова информация са обявили война на ДОСТ, май нещо се чувстват застрашени а, ДПС ги разбирам и активистите също, това КТБ нищо ще остане пред проблема ДОСТ.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.