Два часа млати жена, тя: Спри, дай ми малко вода!


Удари със сап на брадва, многобройни и довели до счупване на множество кости. Побой в продължение на два часа. Стенания от болка и молби от страна на жертвата да й бъде дадена поне вода.
Пореден битов скандал, завършил с наказание и многомесечно страдание за една жена и затвор в размер на 3 години и 4 месеца за мъжа й. Сцената на насилие се е разиграла в къща в Кърджали, обитавана от двама безработни, които се изхранват от събиране на материал за вторични суровини, разказаха пред 24rodopi.com полицейски източници. Причината-ревност, честа употреба на алкохол и всевластието на юмручния господар на дома.
Както вече писахме, безработният и неграмотен кърджалиец А.О. ще лежи в затвора за опит за убийство на гаджето си. 49-годишният мъж бе задържан от полицията на 9 юни м.г. Мъжът буквално потрошил от бой жената, с която живеел на съпружески начала. Потърпевшата Л.Н. бе намерена в безпомощно състояние в жилище на ул."Крайна" в областния родопски град. По цялото й тяло били установени многобройни счупвания, порезни и разкъсно-контузни рани.
Магистратите в Кърджали оправдаха 49-годишния по обвинението за опит за умишлено убийство.
Двамата клошари често се напивали, а помежду им скандалите и побоищата били ежедневие докато последният сблъсък не ги разделя.
Вечерта на 8 юни изгората на бъдещия пандизчия се изкъпала в къщата, която двамата обитавали заедно от 3 години, и излязла без да му каже къде отива. Жената се прибрала около 6-6,30 часа на следващата сутрин във видимо нетрезво състояние и с кръв по главата. Л.Н. обяснила, че е паднала. На въпроса „Къде си била цяла нощ?", последвал поток от псувни, засягащи гробовете на родителите на А.О. Това отприщило гнева на мъжа и започнала отиграната развръзка в подобни случаи, но този път и в ход влязла брадва. Изнервеният любовник започнал да налага пияната жена с дръжката на сечивото с думите „На всички пускаш, само на мен не!", става ясно от показанията на двамата пред разследващите по-късно, разказаха за 24rodopi.com запознати със случая.
Жената се моли гаджето й да спре, моли се и за вода. Ударите обаче продължават с още по-голяма сила до около 8-8,30 часа. Пред малката им къща се събират комшии, които чули стенанията. Срещу тях се отприщва поток от псувни от страна на бесния мъж. Когато все пак успяват да влязат, те заварват голата и пребита жена. Счупванията й са по цялото тяло, има и прорезни рани…
Прокуратурата поиска 10 години затвор за опит за умишлено убийство.
„Това е обичайно поведение за него, самата пострадала е предизвикала неговата реакция с поведението си-излизане посред нощ без да го уведоми, неутоляване на половото му желание, прибирането рано сутрин миришеща на алкохол и с кръв по главата и отправените псувни по него и родителите му. Логична и разбираема, макар и незаконна, е последвалата саморазправа и желанието на подсъдимия да се саморазправи с пострадалата, като я набие за пореден път, каквото и е направил. По делото не се събраха доказателства, от които да се направи категоричен извод, че той е действал само и единствено с пряк умисъл по отношение на смъртта на пострадалата", се посочва в мотивите на магистратите, които решиха ревнивецът да прекара зад решетки 3 години и 4 месеца.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/2/16 01:05

    Oтрепки!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/2/16 09:55

    Това е Пипито. Голямото Пипе.Тя вече се оправи и май пак ще се съберат с възлюбеният си.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.