25-годишен кърджалиец е един от обвинените в побоя във варненски мол, при който бе убит болен мъж от морската столица. Окръжна прокуратура внесе обвинителния акт срещу тримата извършители-А.Н. от Кърджали, 23-годишния К.Д. от Ямбол и Ц.М. на 20 години от Варна.
И тримата подсъдими са с мярка за неотклонение „задържане под стража" от момента на извършване на деянието-14 март м.г., и се намират във варненския затвор, посочиха от държавното обвинение.
Тримата охранители са обвинени, че са умъртвили по хулигански подбуди и по особено жесток начин Н.П.
На 14 март 2015 г. в 11 часа подсъдимите А.Н. и Кр. Д. получили сигнал от човек от охранителната фирма „Джи Ем секюрити" за клошар, който проси пари от посетителите на мола. Двамата открили човека и го повели към ескалатора, за да го изведат от търговския център. Преди това Н.П. бил отведен до залата за видеонаблюдение, с цел да му бъде въздействано да не посещава занапред мола. Когато тръгнали да го извеждат от търговския център, охранителите започнали да го бият, гаврили се с него и му отправяли сексуални предложения. Побоят над болния човек продължил 15 минути, като някои от гаврите кърджалиецът А.Н. снимал с мобилния си телефон. При всеки от неколкократните опити на жертвата да се изтръгне от охранителите, побоят над него с ритници и юруци продължавал със значителна сила и агресия по цялото тяло, се посочва в обвинителния акт.
Съдебно-медицинската експертиза установила най-малко 75 удара по тялото на убития мъж.
Снимка: БТА
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/2/16 19:54

    Tova e atakista Angel - golemiq balgarin !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/2/16 19:55

    Dayte go toya kardjaliec na romite v centralniya zatvor

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/2/16 21:00

    Боклука е боклук къде то и да е !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/2/16 22:15

      А неграмотните навсякАде хахах

      Изтриване
  4. Анонимен29/2/16 21:06

    Чекаме бърчет, прати стара загора на него, българ халка, мале мале.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/3/16 12:07

    DANO DA IZGNIYAT V ZATVORA TIA BOKLUTZI.DA STANAT JENI NA SIGANITE V PANDELATA

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.