Товаро-разтоварни дейности на „черно" ли са това?
„Карам си аз по улица „Райко Жинзифов" и малко преди кръстовището с „Петър Берон" си отварям очите на четири, защото отдолу, откъм булевард „Христо Ботев", често изскачат с бясна скорост. Останах шокиран като видях товаро-разтоварни дейности. Кръстовището беше станало промишлена зона, склад за строителни материали", разказва пред 24rodopi.com водач на таксиметров автомобил.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/3/16 09:10

    Животът прави естествено преустройване. Нали сте виждали в парка как има асфалтирани алеи, ама хората пак си правят пътечки в зелените площи. И тук е така. На това място е трябвало да има паркинг или склад. Чудя се само как крадците, които открадната огромни площи общински и държавни терени как не са видяли, че на това място може да се изгради блок с панорамен изглед към Водното огледало.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/3/16 09:43

    Там винаги е било, депо или паркинг! Няма полиция,, няма закони!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/3/16 09:45

    Кърджалийска му работа, т.е. селска му работа - към подадения сигнал.
    Първо на никой не му пречат товаро-разтоварачите, второ това измислено кръстовище прилича повече на обръщало отколкото на кръстовище и друго, че има много повече нарущения за коментари и санкции.
    защо не снимате и подавате сигнали за колите на тарикатите, паркирани по тротоарите пред офисите им, ресторантите и кафенетата им.
    Например пред кафенетата - friends, босфора, по бул. България преди кръговото на Автогарата, в началото на моста пред Меацата та чак до началото на мостта и много, много други.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/3/16 09:47

    САМО ПАРТИЯ ДОСТ И НИКОЙ ДРУГ!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/3/16 10:10

    И това място е откраднато, къде сте виждали крадец да купува - чакат някой амсалак с много пари да дойде и да купи това място.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/3/16 10:11

    Viye baksisite kato pikayete na vsqkade a???? Acove

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/3/16 10:18

    Карам си аз из града и гледам пиаците на талигаджиите , вместо по шест по шестнадесет таксита та даже и по два реда някой път. Ама за тях няма закони, те бакшишите не са като другите водачи винаги са с привилегии.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/3/16 10:37

    09:10,чувал съм,че в Германия алеите ги оформят след като хората направят пътечките.Ама тука е България и все някой трябва да ни казва,кой е "правия"път.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/3/16 11:53

    Ха и не само товаро разтоварна дейност.Аз живея срещу това място и елате вечер, като се стъмни да видите сбирка на мощни автомобили с, които се правят дрифтове.Ама да, като стане белята тогава компетентните ще го забележат.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/3/16 13:37

    Bravo, R24x7! :-):-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/3/16 16:17

    horata ne prechat na nikogo tam... a i tova mqsto e podobno na parking - shiroko. Pozvolqva parkiraneto na koli pre spokoyno... pri tovaro - raztovarvaneto ne prechat na nikogo spored men ;) obarnete poveche vnimanie na pakostite na taksimetrovite shofyori, te sa v narushenie mnogo poveche i po0 opasno...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.