Точно върху имота на Джемил Халил се намира кръстопътят за ГКПП „Маказа-Нимфея“ (20 км)  и ГКПП „Златоград – Термес“ (21 км)

„Всички сме доволни от отварянето на Маказа и новопростроения път от спирка „Джебел" до Подкова. Няма недоволни. Ако някой има резерви все пак, то това е най-работливият човек в региона – Джемил Халил", с тези думи ни посрещнат в село Хаджийско. „Изсякоха му овошките, за да има път, ама не му платиха. Милиони туристи минаха през имота му, но и малкото обещани пари като обезщетение не ги получи", поясняват хората.
Научаваме, че преди години Джемил Халил купил бившите обори на кооперацията, после отглеждал царевица и тютюн в полските райони на страната, а в родния си край имал овощна граница, която строителите на пътя за Маказа унищожили.
3 декара е мястото, което обработвал Джемил Халил – грижил се за овошки, отглеждал зеле, твърди самият той. Близо декар от земеделския му имот бил „глътнат" от строителството. Подчертава, че има нотариален акт.
Оказва се, че точно върху неговия имот се намира кръстопътят за ГКПП „Маказа-Нимфея“ (20 км)  и ГКПП „Златоград – Термес“ (21 км).
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/4/16 12:53

    Това да беше се случило в някоя друга европейска страна този човек щеше да бъде богат. Но в БГ става точно обратното

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/4/16 14:50

    Нека провери да не би някой селски ага да е намазал.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/4/16 15:17

    Как не са платили?
    Платили са ама на друг,я съветник, я депутат.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/4/16 15:51

    Защо не и бивш обласен управител или кмет.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/4/16 17:15

    Кого чака е не осъди държавата 100 на 100 ще спечели даже и с лихвите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/4/16 18:48

    Г-н Халил ограждай пътя и назначаването две касиерки и по 5 евро на кола,от крадливата,корумпираната,некомпетентната държава на КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕ на Винету нема полза....Винету ясно и точно е казал действайте пари нема....милиардитееееее на България са в офшорните сметки на КАЛИНКИТЕЕЕЕЕЕ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/4/16 20:33

    Алооооуууууу редакцията Вие, тотално изтрещяхте. Не е зле, когато пускате материал да го проверявате, а не само да мелодраматизирате. Снимките са от кръстовището на пътя Джебел- Хаджийско- Кирково със Златоград- Хаджийско до кръстовището с пътя Кърджали-Маказа, което е на 3-4 километра. Проблем за човека ще е ако имота му е бил там където се намира на първата снимка, защото този участък от пътя бе въведен в експлоатация преди около 10 години и сега е изпуснал всички срокове. Разбирам, че времената са трудни, но е добре редакцията най-малко да проверява на място такива материали, ако има претенции за професионализъм. Все пак сигурно над 90% от читателите на този сайт са минавали през кръстовището Кърджали-Маказа и пътя от Златоград.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/4/16 20:56

    Нищо не е късно.....Халил заслужава също милионииии...нема да взимат вечно корумпираните чиновници и разни некомпетентни КАЛИНКИИИИИ ....да се съди крадливата и корумпираната държава в Европейския съд и как управниците ще се сетят за Халил...но нищо чудно парите отдавна може да са взети чрез долна измама от някой-иии КАЛИНКИИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/4/16 21:57

    За обикновенните хора "сроковете"са абсолютно винаги "сега е изпуснал всички срокове" но не и за кметовете, депутатите и общинските съветници...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.