Гюнер ШЮКРИ
В Свищов се проведоха финалите на Държавните отборни и индивидуални първенства за кадети кадетки до 15 години. В надпреварата участваха 12-те най-добри отбора в страната. В индивидуалната надпревара се включиха над 100 състезатели и състезателки.
При кадетите СКТМ „Юнак 2005" се класира шести в страната. Ардинци бяха в състав Митко Кисьов, Кадир Мустафа и Джошай Белев. Първенец стана отборът на СКТМ „Корабостроител 92" от Варна.
В индивидуалното състезание Митко Кисьов се класира трети в страната и спечели бронзов медал.  С този успех младата надежда на „Юнак" ще бъде част от националния отбор за предстоящата Балканиада за юноши до 15 години. Състезанието ще се проведе в Черна гора от 9-ти до 15-ти май. А през юли Митко ще участва и на Европейското първенство в Хърватия.
При кадетките, възпитаниците на новия треньор Йорданка Колева бяха най-младият отбор на финалите, но с голямо себераздаване се наредиха на шесто място. Подобен успех ардинските тенисистки не са имали повече от 40 години. Шампионската отборна титла завоюва съставът на Две могили, Русенска област.
Ардинчанки играха в състав: Цветелина Георгиева, Вероника Кехайова, Дилек Хюсеинова и Сиделя Мутлу.
Тенисистите на „Юнак" и треньорът им Бахри Юмер изказват искрените си благодарности  към местните бизнесмени Метин Солак и Евгин Мехмед, които дариха оригинални спортни екипи за юношите. Същите бяха дарени и за девойките преди няколко месеца.
Треньорът Бахри Юмер и Управителният съвет на СКТМ „Юнак 2005"  изказват своите сърдечни благодарности и към ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад за оказаното им съдействие за развитието на тениса на маса в Ардино.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/5/16 13:03

    Браво на децата
    Но едно нещо не се пише ако децата бяха с техния истински треньор сигурно щяха да са на призовите места
    Това са деца които бяха свикнали с предишния си треньор Бейхан и както още говорят родителите им ако той беше с тях сигурно сега да идват шампиони
    Молим политиците като кмета и зам кмета да не бъркате политиката със спорта
    И ако има вариант върнете предишния треньор децата сънуват и бълнуват в сънищата си и искат него
    Още веднъж ви подканяме не бъркайте спорта с политиката върнете го ако може

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/5/16 16:38

    Поздравления!С пожелание за много по-големи успехи!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/5/16 15:53

    13;03Този Бейхан ако мислише за децата нямаше да постъпи по този начин,парите много, много повече го интересуват от децата,и спорта,разбирам пари на всеки трябват и за това и работим всички ние,но извинявай учителска заплата плюс хонорар от залата мисля че никак не са малко за Ардино капризи е неговото.Я да каже публично колко пари в плик е взел от турския бизнесмен Айдън Йълмаз?за поткрепа и агитация на Дост той какво си мисли че никой нищо не знае ли?Да престане да хленчи,петни името на този спорт който има 50-60г. история и не помни груг продажник като него.Едно е спорт съвсем друго е политиката,щом искаш политика,много,"пари"прав ти път кой те спира,аааа на два самара не се седи нали знаеш

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.