Член на Зелмецката мафия живее в махала в Кърджалийско. Е. С. бил издирван за изчезнали 5 милиона евро, бил и сред заподозрените за убийството на двама банкови служители в Русия. Това става ясно от започнало детективско разследване, което руснаци поръчали на наша агенция, разкриха приелите поръчката.
„Лицето Е. С. (спестяваме имената по обясними съображения – б. р.) се настанило в почти обезлюдено село в Кърджалийско. Фирмата, с която се представя тук, няма регистрация в Москва, както твърдял. Проверка в масивите на ФСБ (Федерална служба за сигурност на Руската Федерация. От руски: Федера́льная слу́жба безопа́сности Росси́йской Федера́ции) показва, лицето е издирвано за изчезнали 5 милиона евро. Бил е един от заподозрените за убийства на двама банкери. В досието му пише, че е бил член на групировка, позната като „Зелмецка мафия", заявиха от агенцията.Според нейните сведения, между „фирмата“ на Е. С. и легитимната имало разлика само в една буква. Еднакви били имената и на мафиота и на собственика на истинската фирма, но са с различни фамилии.
"Землец" се подвизава в южните райони на Москва, така нареченото "Подмосковие". Този клон на местната мафия е създаден някога от небезизвестния Япончик“, твърдят пред 24rodopi от агенция „Мечкаров“.

На снимката: Подмосковието, районът на „Землец“
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.