ДПС ще има петима зам. областни председатели и един организационен секретар. Това реши Областният съвет на свое заседание тази вечер, съобщиха за 24rodopi.com отлично осведомени източници. Заместници на Изет Шабан са Бедрие Газиюмер от Черноочене, Метин Байрямали от Крумовград, Сейфи Байрамали от Джебел, д-р Ерджан Фърънджъ от Кирково и Мюмюн Али от Кърджали. Всички заместници са общински водачи на партията в посочените общини.
За организационен секретар е избран Бирол Кьосеюмер.
Изненадващо областният лидер Изет Шабан не предложи за свой заместник Мухаррем Мухаррем, както беше обещал на заседание на ОблС на ДПС малко преди Отчетно-изборната конференция. Тогава Мухаррем се отказа от битката за лидерското място и така Шабан стана председател на Областното ДПС.
На снимката: Мюмюн Али и Мухаррем Мухаррем по време на 9-тата Общинска отчетно-изборна конференция
24rodopi.com
По-късно от ДПС официално потвърдиха новината на 24rodopi.com - четете тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

37 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/6/16 20:49

    Аййй достум, достум

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/6/16 20:59

    Нормално е, това е ДПС. Очаквай неочакваното. Мухаррем заложи на губещия отбор. Такъв е живота

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/6/16 21:05

    Мухарем вече спокойно може да се вижда с А.Юсеин и Шабанали без да го е страх,че ще го видят,няма нужда да се крие в Чевермето или там подобни долнопробни кръчмета!Честито на ДОСТ, още един "голям" трансфер ... :-) :-) :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/6/16 21:11

    Мухаррем определено не заслужава но не прави Чест на Изет Шабан !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/6/16 21:16

    Като го канеха в ДОСТ се правеше на велик
    Сложиха му кора от банан
    Така са в ДПС
    Ползват те и после без парашут те пускат от самолета
    Така ще е и с сегашните които се мислят за велики

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/6/16 00:11

      Кои са ДОСТ питам ви?

      Изтриване
    2. Анонимен14/6/16 00:12

      Кои са ДОСТ питам ви?

      Изтриване
  6. Анонимен13/6/16 21:30

    Listopad v grupata na FERDIIIII

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/6/16 23:00

      Дали листопад, дали водопад, който пада отвисоко с все сила, ще видим впоследствие!
      Де да имаше и идиотопад, та да опадат идиотите един по един че се размножихте като колорадски бръмбари...

      Изтриване
  7. Анонимен13/6/16 21:34

    Ne e normalno tozi koyto e zagubil v obştinata da go izdigat na oblastno nivo!
    Sori Muki!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен13/6/16 22:13

    Изет Шабан, ще спиш ли спокоен сън тази вечер? Думата ти толкова ли струваше? Когато обещаеш нещо, ти даваш дума, чиято стойност пред очите на Бог тежи! Мислех те за мъж, наистина, такава визия създаваше, но уви! С кои очи ще погледнеш хората, на които обеща? Или пък ще направиш, ще се преструваш, че си като 3-те маймуни, но и аз, и ти знаем, нали, кой колко струва? Знаеш ли- животът е един кръговрат и съдбата намира начини да ни върне тъпкано онова, що сме сторили на другите! А това, че си на топъл стол, не е сигурно утре други ден тези, които са те поставили там, че ще им мигне окото, когато направиш грешка на "годподаря" си и ще те свалят, повярвай ми. Yukarda tanrı var, O görür! Çekme mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/6/16 22:37

      Оооо дървения философ ти се появи...липсваше ми! Прав си братко,колелото се върти и сега е ред на "твоя човек" да тегли! Да се научи първо на партийна дисциплина и лоялност,след това да претендира за постове! Целувки от ДР Конго...

      Изтриване
    2. Анонимен13/6/16 23:52

      С какво заслужих тази чест да следиш коментарите ми...?И за протокола- жена съм, просто се постарах да не говоря в родове!
      Бъркаш партийната лоялност с лоялността към само един единсвен човек и партийната дисциплина с това, че действията и мислите на дадени хора, са в противовес с "главните". Партийната лоялност да си вярно куче ли означава, а дисциплината да кротуваш и мълчиш, докато "дресьора" си прави своето? Моята и твоята логика не се сдобриха нещо, но хората, които умеят да изказват мнение, от моя страна са на особен почит! Целувки не приемам, особено от Конго!

      Изтриване
  9. Анонимен13/6/16 22:24

    Така е било в ДПС до сега и така ще си продължи,какво си мислите че ще има нещо ново ли много се лъжете това са КГБ кой не му харесва изхвърля

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен13/6/16 22:32

    Izzet Şaban, ayıp ettin bu konuda! Sözün yokmuydu senin Muharrem Muharrem e? Neden sözunden dönuyorsun ve döneceksen de neden söz veriyorsun? Bu yaptığın adamlığın kitabına uymayan bir hareketti! Vebalini ödeyemeyeceğin sözler verme ve insAllah Muharrem'in hakkını yiyecek kadar değerlidir seni böyle çirkinlik yapmana gerektiren sebep!
    Иззет Шабан, срамна беше тази ти постъпка!
    Не беше ли дал дума на Мухаррем Мухаррем? Защо се отлъчваш от думата си и ако няма да я удържиш, защо изобщо даваш дума? Това не се вписва в книгата за мъжествеността! Не давай дума, на която няма да може да заплатиш цената и дано причината, поради която направи мръсно на Мухаррем Мухаррем, си струва!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/6/16 23:58

      Това само Ферди от Скална глава може да го напише

      Изтриване
    2. Анонимен14/6/16 00:05

      Ферди Мурад

      Изтриване
    3. Анонимен14/6/16 10:44

      Бе я стига! Че той няма толкова точни думи за да каже така. Някой е написал нещо, но не той!

      Изтриване
  11. Анонимен13/6/16 22:32

    Мухррем найнакра дано е разбрал че всеки го използва до край и днес е факт че нямя никой с него. Мухарем просто нетрябваше да да си играеш с огъня, човека срещу когото тръгна просто те записа в историята.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен13/6/16 22:36

    Къде са хората на мухаррем ? Май всеки се уреди а мухррем в бюрото по труда .

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен13/6/16 22:39

    Нещо което сам си го направиш никой друг не може да го направи. Мухарем сам си виновен приятелю. Да си жив и здрав , поздрави от Опълченци .

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/6/16 22:40

    Ферди спри да пишеш коментари!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/6/16 23:15

    Aferim na dps - izbrani sa vse chestni i mladi hora, bravo.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен13/6/16 23:23

    Не му трябваше на Мухарем да извива ръцете на областния съвет.Не му трябваше да се среща и с достовете.Депутатите го изпързаляха така, както правят с всички техни потенциални съперници.Не му трябваше да слуша Н.А и М.А,а да се вслуша в собствения си глас.Силните на деня вече са други..те диктуват правилата на играта в областта

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен14/6/16 00:18

    Хайде сега да тупнем по рамото и да раздаваме медали на въртиопашките и на тези, чиито килограми са били не от тежест, а просто цифри!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен14/6/16 06:01

    Мухарем за пореден път беше подведен от жълтата змия,нетрябваше да го слуша за преференциите и при избирането на прецедател обс!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен14/6/16 07:24

    Той не изпълнява партийни решения, а искаше да бъде какъв ли не. Не става така МУХАремчо! Gençler bile senden uyanik çıktılar. "Vakit geç Abbas"

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен14/6/16 07:59

    Мухарем се помисли за голям фактор,но всъщнжст се разбра, че е въздух под налягане,и админа не ми спирай коментарите.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен14/6/16 08:16

    Много злини направиха някои депесари на много хора от областта, завладяни от алчност да са непременно те навсякъде , но да не забравят, че ще си го получат стократно. Алах забавя, но не забравя.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен14/6/16 08:23

    М М направиха ти хубаво ,защото след няколко месеца се задават избори и тогава Д/П/С ще е вече история

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен14/6/16 08:42

    :) Кои сте вие и за какво се борите бе, да ви изям политиката, освен длъжности и постобе друго знаете ли? Оня къв бил, тоя къв бил. Ти погледни себе си и се виж в огледалото, кой си, откъде си тръгнал и за какво се бориш. Ако целта са ти парите, поста не те ли е срам, че толкова народа газиш за некакви мизерни пари???

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен14/6/16 11:14

    Затова, че направихте мръсно на Мухаррем, много хора няма да гласуват за несправедливата ви партия. Само ДОСТ! Местан, с теб сме! В тая долна партия останаха само долни измамници! ДПС - свърши играта за вас. До тук бяхте!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен14/6/16 16:51

    Ама стига сте ни занимавали с вътрешните избори на партията с най-неграмотен и необразован състав- ДПС.Нито специалистите им специалисти, нито политиците - политици. Какво значение има, че се избират? Не, че сред турците няма грамотни и много кадърни хора, но на тях не им дават шанс, избират необразованите фанатици.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен14/6/16 22:44

    Енчец, Брош, Зелениково, Дъждлвница, Срединка и Маалата СМЕ ЗА ФЕРДИ МУРАД, ФЕРДИ НАПРЕД И СМЕЛО.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.