Катастрофа блокира движението по Новия мост в Кърджали след 8.00 часа тази сутрин. Смачканото „Ауди" се движело с превишена скорост. Според очевидци скоростта е била над 100 км в час. Пострадалият водач е откаран в болницата.
„Колоната от чакащи коли започваше от булевард „Христо Ботев" във „Възрожденци". За 15 минути стигнах от квартала до центъра на града. Това никога не е било", коментира пред 24rodopi.com Иван Симов, който извършва транспортни услуги на търговска фирма.
24rodopi.com
Задръстванията и катастрофата в снимки и видео - очаквайте
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/16 08:53

    Затвор за убийците на пътя.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/8/16 09:59

    Koyto nyama akil -da hodi pe6 i viv sinya si 6te vidi.avtomobil...abe v toz kj-se6a6kam v 21'vi.vek kakk moje daima takiva maloumnitsi?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/16 10:17

    Сигурно е някое пичлеме!
    Дано да няма невинно пострадали! Никога не разчитайте на рефлексите си, като си мислите, че при евентуална необходимост, бихте могли да се справите със ситуацията! Обикновено, и най-често така `мислещите` подобни хайванчета, причиняват инциденти! Никак не ме е жал за такива! Лошото е, че заради тях често пъти страдат съвсем невинни!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/16 10:49

    Естествено че е пичлеме .Те са самонадеяни селянчета които са си купили книжки за шофиране и като се качат на мощни коли си мислят че пътя е техен.ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКИ ДО ЖИВОТ И ЗАТВОР ИНАЧЕ ТАЗИ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/16 11:06

    За жалост шофьорите с най-ниска култура на поведение са именно в Кърджали и региона, да не говорим, че са и неграмотни. За ОГРОМНА жалост полицията в този регион също е толкова неграмотна, след като не глобява нарушители за неподадени мигачи, неправилно паркиране идр. подобни дребни нещица.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/8/16 14:21

    От нашите ли е пак?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/8/16 14:43

    bezodgovorni shofiaori- pazete sebe si i drugite na patia vsi4ki sa ravni niama zna4enie kakva kola karate a kak ia karate samo4uvstvieto i bezrazsadstvoto ne vrashta jivota a go otnema

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/8/16 16:38

    Вие всички в затвора искатв да ги пратите майкаму стара! Вие какво правите тогава вънка бе малоумници такива много ли ви знае устата! Кур ли търсите вънка аре марш в затвора да ви продупчат задниците! Вие се едно не карате бързо?! Ха някой да каже че не кара бързо аре де нали мнгоо се правите на герои кажете си номерата на колите и очаквайте удар с моята кола и ме вкарайте в затвора да видим!!! Смелчаги скапани

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/8/16 20:23

    Беше жена

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/8/16 23:15

    4/8/16 20:23 Бяха 2 малки кифли, сигурно надрусани...щом и те взеха да се взимат на сериозно, боже опази...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.