Тежка катастрофа стана рано тази сутрин на пътя Кърджали – Хасково при село Пчеларово, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в Кърджали. Двама румънски граждани загинаха при челен удар на леката им кола с камион на кърджалийския месокомбинат  „Шенел". Чужденците се движели с превишена скорост, според неофициалната информация.
Загиналите румънци са мъж и жена,  починали са на място.
Петгодишно дете е транспортирано до Спешното отделение на многопрофилната болница „Д-Р Атанас Дафовски" в Кърджали.Транспортиран до здравното заведение и шофьорът на камиона.
Сигналът за катастрофата е подаден на телефона за спешни повиквания 112 в 6.42 часа. Веднага на мястото на произшествието са изпратени екип на Центъра за спешна медицинска помощ и разследващ екип на полицията.
Медиците са оказали спешна помощ на ранените на място преди да ги транспортират.
Пътят Кърджали - Хасково, в района на катастрофата е затворен, движението е отклонено през село Пчечарово, предаде от мястото на инцидента репортер на 24rodopi.com.
24rodopi.com
На снимката: Заради следствените действия, участъкът е затворен за движение;
На архивната снимка: Участъкът край Пчеларово е от най-критичните по пътя за Маказа. Преди месеци на същото място имаше зверски сблъсък на "Мерцедес" с камион за дърва
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/16 08:19

    Нямаше как да не стане. Румънците карат бесни. Край Патица също ще има жертви. Там и нашите селяни карат като диваци и изпреварват на двойна непресечена линия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/8/16 08:30

    Вече три години не съм видял катаджия да спре румънец за превишена скорост.Същото ще стане и на влизане в града,където те се движат със 100 км в час!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/16 08:33

    Недейте обвинява горкото румънско семейство без да сте запознати със случая! Те се движеха по тяхното си платно! Товарната кола навлиза в насрещното поради висока скорост!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/16 08:54

    Румънците са най недисциплинираните шофьори .Кат Кърджали не гонете сенките ами санкционирайте .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/16 08:54

    Румънците са най недисциплинираните шофьори .Кат Кърджали не гонете сенките ами санкционирайте .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/8/16 09:04

    Мале тия румънци ей така поне сами да се трепят миналия ден един румънец който се движеше с бясна скорост щеше да ме изхвърля извън пътя простаци

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/8/16 09:56

    tezi mamaligari si mislyat 4e vsi4ko im e pozvoleno v BG

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/8/16 11:26

    КАТ СПИТЕ ЗИМЕН СЪН.В ГРАДА СЕ КАРА С НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.На пашеходни пътеки почти не се спира .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/8/16 14:21

    Не спират и на червен светофар!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/8/16 16:08

    Към 08:33 Лека им пръст на загиналите! Но нека да не казваме, че камионът е виновен без да сте били там и да сте видяли ситуацията. Кърджалийският камион се е движел дори по бавно от разрешеното. Това го потвърждава и румънският тираджия който е карал тира за нашенския камион и е видял ситуацията. Нашенския камион дори се е ударил в мантинелата за да избегне катастрофата. Още веднъж лека им пръст на загиналите!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/8/16 17:16

    БЕЗ КОМЕНТАР...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/8/16 08:24

    Толкова бавно се е движел нашият камион, че чак се е обърнал на завоя!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.