Неждет Хасанов Хабибов е кандидат за депутат от ДОСТ, но има и предходно решение на Районната избирателна комисия (РИК), с което лицето е назначено и за член на секционна избирателна комисия от квотата на Обединените патриоти, потвърдиха новината на 24rodopi.com от РИК – Кърджали.
Десетият в листата на „Обединение ДОСТ” Неджет Хабибов е записан като член на избирателна комисия в ардинското село Горно Прахово и то от… Патриотичния фронт.
Стана ясно, че в другата секция в селото синът на кандидат-депутата от ДОСТ е член от Реформаторския блок. Това е Емрах Неждетов Хабибов.
Неждет Хабибов е роден през 1964 г. в Горно Прахово. Председател е на потребителна кооперация „Родопска крепост” в Млечино. На местните избори през 2015 г. той беше кандидат за кмет на община Ардино от Реформаторския блок, но успя да вземе само 200 гласа. Изборният резултат на Хабибов не му позволи стане дори общински съветник.
„След извършената проверка от страна на Районна избирателна комисия се установи, че действително Неждет Хасанов Хабибов е регистриран като кандидат за народен представител с Решение №34/21.02.2017г. на РИК – Кърджали и същевременно с Решение  №39/24.02.2017г. на РИК – Кърджали е назначен за член на СИК №090200013 – с.Горно Прахово, община Ардино“, посочват от РИК.
Комисията освобождава Хабибов като член на СИК №090200013 – с.Горно Прахово, община Ардино. Анулира издаденото на същия удостоверение.
Решението на Районната избирателна комисия може да бъде оспорвано в тридневен срок от
обявяването му пред Централна избирателна комисия, която се произнася в тридневен срок с решение, което подлежи на обжалване пред Върховен административен съд.
С друго свое решение, РИК назначава за член на СИК в Горно Прахово Расим Тасим Мехмед. Предложението е на КП „Коалиция Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Какво казаха по този въпрос старите Атакисти и новите Депесари Слави Бинев и Камен Петков ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/3/17 09:30

    Просто бизнес. нищо лично, нищо против партията. Взима и от едните, взима и от другите. Важното е парите да са у мен.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/3/17 09:33

    Сега разбирате ли защо Слави Бинев и Евгени Михайлов са влезли в турските партии ДПС и ДОСТ? Защото този Хабибов, който уж се води турчин, още на 24 февруари се е продал на националистите!!! Сори, още на президентските избори. а може би и много преди това.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/3/17 10:24

    Още удари ще има за злепоставяне на ДОСТ,човека вече е дал на прокурор тия които са го записали за член на секция от името на фашистите,това са пълни глупости но друго си е да издигнеш депутати от фашистката партия Атака както ДПС издигна трима атакисти и все едно че нищо не случило и вопъл да няма за това

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/3/17 10:42

    10.24 часа Този коментар ми прилича на лафа кой ми сра в гащите. Чудно ми е как някой ще запише някого за член на секция, като пишете глупости вярвате ли си изобщо. Как пък никой друг не ревна че бил записан от незнайно кого. Колкото до атакистите в листата на ДПС, ако имахте малко разумна мисъл щяхте да видите, че единият е напуснал Атака много години преди Касим Взел и Лютви Местан ДПС. Бинев никога не е бил член на Атака, бил е народен представител и евродепутат, но не като член на партията.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/3/17 10:55

    Е дали има още наивници да вярват за предстоящите "промени"които ще извършат бай Павел и битата му карта(дост) до сега нито един свестен не сме видяли.Кандидата от Крумовград беркант завлича горките хора :бременни жени, земеделски производители и други.като им прибира парите за осигуряване и не ги превежда в НОИ моля за публикуване на коментара няма лъжа няма измама това е реалността нека избирателите да разберат за кви хора става на въпрос успех Ахмедагата успех ДПС

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/3/17 10:58

    Do20:24...A Kamen Petkov???????

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/3/17 11:15

    Ние повтаряме постоянно че ПРЕДАТЕЛИ са в дост.
    Лидера им е бивш агент Павел който глобяваше турците че са говорили на турски, друг който напусна с агента беше диктатора от ДЖЕБЕЛ който като беше председател на дпс в област Кърджали той колеше той бесеше и направи милионери всички предатели комунисти от турско уж потекло, само предатели и бивши комунисти в тази партия дост и тези които ще им гласуват също се продават за една бира пияниците които обикалят само по евтините кафенета чай оджатси в Турция и които мразят Ердоган и затова да не говорим че Ердоган уж подкрепял дост което е ЛЪЖА..дост се знае от Анкара че е с лидер агент душманин на турците с неговите другари предатели и ТОЧНО ТЕЗИ ПРЕДАТЕЛИ ПРЕДАДОХА ТУРЦИЯ И ТУРЦИТЕ И НЕ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ГЕНОЦИДА НАД АРМЕНЦИТЕ.. ГЕНОЦИД ИМА В БЪЛГАРИЯ ОТ ГОДИНИТЕ СРЕЩУ ТУРЦИ И РОМИ И БЪЛГАРИ КОГАТО МЕСТАН АГЕНТА Е БИЛ ЛИДЕР НА ПАРТИЯ И НАРОДА Е НАПУСНАЛ И ИЗЧЕЗНАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ ТОВА Е НАЙ КОВАРНИЯ ГЕНОЦИД НАД ЕДИН НАРОД КОГАТО ТОЙ И ДРУГАРИТЕ МУ ЗАБОГАТЯХА..
    ИСКАМЕ СЪД И ОТНЕМАНЕ НА ИМУЩЕСТВАТА ИМ.
    Ако не оставете и дайте път и подкрепете ЕРДОГАН да ги оправи той е единствения КОЙТО МОЖЕ ДА ГИ ВКАРА В РЕД

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/3/17 11:31

    Ач Кйопеците и пияндета та и бившите комунисти и предатели с техния агент са в дост защото МЛАДЕЖИТЕ ОТ КЪРДЖАЛИ УСПЯХА ДА ГИ ШУТНАТ ОТ ДПС ДОБРЕ ИМ ИЗИГРАХА НОМЕРА

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/3/17 11:31

    Ач Кйопеците и пияндета та и бившите комунисти и предатели с техния агент са в дост защото МЛАДЕЖИТЕ ОТ КЪРДЖАЛИ УСПЯХА ДА ГИ ШУТНАТ ОТ ДПС ДОБРЕ ИМ ИЗИГРАХА НОМЕРА

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/3/17 12:21

    Загубата на ДОСТ е неизбежна!От къде идват достаджиите?От ДпС.ДпС от къде идва?От БКП.Та една партия като дОСТ с ядро БКП ми била ислямистка,па промени щяло да прави ХА ХА ХАХ.Моля ви не ме разсмивайте.

    ОтговорИзтриване
  12. Високите изборни резултати за коалицията Обединение ДОСТ е неизбежна, заради АТАКИСТИТЕ в листите на ДПС !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.