„Отказвам да застана до лицето Рашид Шукри Рашид за обща снимка. Не съм го виждал. Посъветваха ме да се снимаме заедно, за да покажем на хората, че сме обединени. Категорично няма да стане! Аз работя за каузата, но с такива типове заедно пред избирателите няма да застана“, заяви пред 24rodopi.com областният лидер на Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД) Тасим Тасим, който е поставен под №2 в кандидат-депутатската листа на обединението между партиите на Лютви Местан ДОСТ и на Касим Дал – НПСД.
Наш репортер потърси г-н Тасим във връзка с позвънявания от активисти на ДОСТ, които твърдят, че има обща декларация на общинския координатор на ДОСТ в Кърджали Рашид Шукри и Тасим Тасим.
„Категорично не е вярно. Аз си работя за каузата като номер 3 в листата и се надявам да получи преференциални гласове от избиратели, които вярват в общата ни идея. Далеч съм от такива като Рашид“, добави Тасим Тасим.
Припомняме, че в ДОСТ има голям скандал за листата.
„Ако поставеният под №3 в нашата листа Тасим Тасим не напусне, аз на 26 февруари ще подам оставка. Искам той да се откаже и да излезе от листата“, това декларирал общинския координатор на „Демократи за отговорност, справедливост и толерантност“ (ДОСТ) в Кърджали Рашид Шукри Рашид само ден след като в РИК била регистрирана кандидат-депутатската листа на обединението между създадената от Касим Дал Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД) и формацията на Лютви Местан.
Това разкриха за 24rodopi.com членове на общинското ръководство на ДОСТ.
„Ултимативният срок изтече, но оставка не е подадена. Г-н Тасим, който е от квотата на партията на Касим Дал, остава в листата. Притесненията на Рашид Шукри са, че Тасим е правил вече сам избори срещу ДПС в Кърджали и може с преференциални гласове да измести втория в листата Шабанали Ахмед“, коментираха членовете на общинското ръководство.
По думите им 4-та в листата е секретарката в кърджалийския офис на ДОСТ Михриджан Исмаил Изет, за която е нямало номинации от общинските съвети. Тя също не желаела Тасим Тасим пред себе си в кандидат-депутатската листа.
„Аз работя на терен. Срещам се с хора. Обикалям селата. Знам какво е кауза. А насреща ми с претенции се явява един, който по цял пише коментари с измислен профил във Фейсбук и анонимно във форумите“, коментирал Тасим Тасим сред съпартийците.
24rodopi.com

Защо в партията има скандали? Защо се плашат Шабанали Ахмед и координатора от Тасим Тасим? Зашо Рашид Шукри не посмя да се кандидатира за депутат? С кого разговаря по телефона Лютви Местан на 2 март на обяд? Какво чуха по време на телефонния разговор членовете на оперативното бюро? Четете по-късно единствено и само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

26 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/3/17 13:47

    Единия сте координатор на община Кърджали другия кандидат за депутат в Кърджалийска област под №3
    Ха сега да видим кой от вас уважава повече дамите
    Който уважава дамите да заповяда в 19,00часа в заведение ОРИЕНТАЛ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/3/17 13:52

    Ей заради това аз или той стават препирните и двамата са големи бизнесмени
    Ако не искате да работите за каузата и двамата напускайте в тази нова партия нямат място хора които мислят за себеси

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/3/17 13:54

    Ех този кокъл, колко е сладък само! Така става когато се съберат на едно място само лапачи...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/3/17 13:57

    БТВ Дончева и Михайлов.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/3/17 14:27

    Рашко скачай във водното огледало.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/3/17 15:10

    Най добре Рашид Шукри да се маха щото следващия ще е агент Павел,а Касим Дал да поеме контрола върху коалицията .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/3/17 15:36

    Каузата на НПСД беше "Не на агентите", а какво направихме сега? Защо напуснахме Рефотматорския блок и се обединихме с Радикалните ислямисти от ДОСТ? Значи и ние сме били подлоги на АК парти, така ли да го разбираме ние хората , които тръгнахме за каузата на Касим Дал???

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/3/17 17:58

    Хайде бе, мъдераторе! Експертен съвет ли имате за одобрение на коментарите! Или имате урок по туркофобия!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/3/17 19:02

    Nerde birlik beraberlik?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен4/3/17 19:55

    ОСТАВЕТЕ ТАСИМ НА СТРАНА,ЗАЩО ШАБАНАЛИ СЛЕД КАТО БЕШЕ КЛАСИРАН НА ПЕТО МЯСТО ПОПАДНА НА ВТОРО,ЗАЩО СЕКРЕТАРКАТА НА РАШКО ДОШЛА ОТ КУРАМИГРАДСКИТЕ СЕЛА Е ЧЕТВЪРТА,ЗА МЕН ЛЮТВИ МЕСТАН Е ВЪЗДУХ.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/3/17 20:59

    Не разбрахте ли че всичко е ала бала.ДОСТ мост и т.н.Всички са маскари.
    Пак секретарки,братовчеди,мой човек,твой човек.Какви права и идеи?
    Крадците и разбойниците пак са се събрали и кандардисват народа.
    Какво очаквате от тези хора.От трите пръста средния......

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен4/3/17 22:13

    20:59 евалла достум,аз също осъзнах,че нещата стоят точно по този начин.За вбъдеще нещата дали ще се променят?!Мисля,че нищо няма да се промени.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен4/3/17 22:43

    дейба мишката крадлива дейба. помня как по време на двата избора в офиса нямаше данни за резултатите и през 15 минути звънеше във вашата редакция, защото Лютви Местан му даваше зор. Мишката Рашид е кръгла нула. За нищо не става. навремето Хасан азис му даде обекти той взе парите и избяга в чужбина. сега тръгнал да застава пред хора.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен5/3/17 00:28

    Расшит Рашит видя ли какво направи, което се случва е заради твоята арогантност и алчност.
    Един човек ако не може да си контролира алчността за пари и власт на края това става, света, партията не се върти около теб.
    Ти надмина и твоите способности без мозъчно същество, за една бълха ти не запали само юргана запали цялата къща и партията.
    Господин Местан, видяхте какво направихте нали доверихте Кърджалийската структура на един долен лъжец и измамник, сложихте си бомба със закъснител под стола, че му се доверихте и го подкрепихте толкова много.
    През цялото това време вие бяхте сляп и глух, но сега гръмна бомбата и се надявам това да ви е отворил очите и отпушил ушите и да не се повтарят такива грешки.

    ОтговорИзтриване
  15. TASIM AGA BI TEKMEDE SERSENE YERE BU CENGENEYI BA! YINE AGLACASIN SONRA HAKKIMI YEDILER DIYE. KIMSEYE ACIMA. AKSHAMA YAKIN KISTIR BI KENARDA. KAPTIR BI KI TANE DAIBA CENGENETO...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/3/17 06:46

    Касим Дал и Тасин Тасин тръгнаха срещу ДПС преди 10 год.а агент Павел и агент Рашко през тези години крадяха от партийната каса на ДПС и за това ги изхвърлиха от ДПС,Тези боклуци сега искат да изхвърлят Тасин от листата.Калегите на агент Павел от ДС работят усилено.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен5/3/17 10:48

    Структорите осонено на ДОСТ ще се ревизира бъдете спокойни. Никоя партия не е на никой. В момента ДОСТ няма разлика от ДпС на волана старите разъдици.
    За това ще бъдат заменени с нови кадри които ще бъдат близо до народа а не до ДС.
    Кой е Рашит долнопробен няма мозък колкото една кокошка на негово място ще дойде младеж вишист който владее най малко три четири езика.
    Днешните кадри на ДОСТ са хората на Местан които ще бъдат непремнно смемени в противен случай каузата ДОСТ ще изчезне народа иска честни младежи които ще им помагат.
    Тасин е на място момче който засужава не трето място а пирво.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/3/17 11:07

    Басси фалшивата дост партия.Много бързо почнахте да се разпадате бе достове нали бяхте различни кво става а?Крумовград пък били хептен трагедия имали два кординатора постоянно се карали за кординаторското кресло.Събрания мъбрания всичко замряло.Една патка и един лъжец мушенник били.Па такива индивиди ли ще прставляват дост(!)партията?!Па Ердоган такива индивиди ли подкрепя, финансира.Чок селям.ХАХ......

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/3/17 12:34

    Тасим стой далеч от агенти и доносници брато,да не те оцапат.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/3/17 13:04

    10:48 След изборите ще стане късно,Лютви Местан с това обкръжение което има в момента ще провали изборите,без това не се ползва с добър авторитет сред населението заради агентурното си минало.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/3/17 13:20

    Para nerde ben orda....... hahhahah

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен5/3/17 18:37

    Нормално е хората на Касим Дал и агент Павел да не се обичат ЕДИНИЯ ерепресиран и лежал по затворите на ДС другия е агент на ДС .

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен6/3/17 07:57

    Рашид Шукри Рашид изчезвай докато е време само като те погледнат от типа ти се отрвъщават.
    Всички като теб ще бъдат ИЗЧИСТЕНИ и политиката ще тръгне по своя път а не по вашия мошеннически път.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен6/3/17 19:02

    Алоо редакцията махайте поне снимката на тоя рашко,че немога да го гледам.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен13/3/17 18:27

    Новата формация няма как да мине 4% бариера. Много опити са правени да разбият ДПС но винаги губещи са били отцепниците. И в Делиормана има един отцепник вече смени няколко формации и сега приседна на ГЕРБ. Нио няма да постигнат но ще отрежат 5-6 депутатски места от ДПС. На тези хора не трябва да им се вярва.Защо пият лоша вода хората от община Кирково. Някой да обясни как след Златоград се правят плитки помпени станции в река Върбица.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен14/3/17 21:39

    Заферус за колко се продаде на ДОСТ?!?! Автобуси и колите ли им се мият при теб в автомивката до СУ "Н.Й.Вапцаров" в Момчилград?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.