„Аз работя на терен, срещам се с хора, знам за каква кауза работя, а той по цял ден пише коментари с измислен профил във Фейсбук и вреди на партията“, гласи коментарът на победителя

„Ако поставеният под №3 в нашата листа Тасим Тасим не напусне, аз на 26 февруари ще подам оставка. Искам той да се откаже и да излезе от листата“, това декларирал общинския координатор на „Демократи за отговорност, справедливост и толерантност“ (ДОСТ) в Кърджали Рашид Шукри Рашид само ден след като в РИК била регистрирана кандидат-депутатската листа на обединението между създадената от Касим Дал Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД) и формацията на Лютви Местан.
Това разкриха за 24rodopi.com членове на общинското ръководство на ДОСТ.
„Ултимативният срок изтече, но оставка не е подадена. Г-н Тасим, който е от квотата на партията на Касим Дал, остава в листата. Притесненията на Рашид Шукри са, че Тасим е правил вече сам избори срещу ДПС в Кърджали и може с преференциални гласове да измести втория в листата Шабанали Ахмед“, коментираха членовете на общинското ръководство.
По думите им 4-та в листата е секретарката в кърджалийския офис на ДОСТ Михриджан Исмаил Изет, за която е нямало номинации от общинските съвети. Тя също не желаела Тасим Тасим пред себе си в кандидат-депутатската листа.
„Аз работя на терен. Срещам се с хора. Обикалям селата. Знам какво е кауза. А насреща ми с претенции се явява един, който по цял пише коментари с измислен профил във Фейсбук и анонимно във форумите“, коментирал Тасим Тасим сред съпартийците.
24rodopi.com
Снимки: Фейсбук
Защо в партията има скандали? Защо се плашат Шабанали Ахмед и координатора от Тасим Тасим? Зашо Рашид Шукри не посмя да се кандидатира за депутат? С кого разговаря по телефона Лютви Местан на 2 март на обяд? Какво чуха по време на телефонния разговор членовете на оперативното бюро? Четете по-късно единствено и само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

52 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/3/17 20:35

    Когато Тасим Тасим, видимо мъжкар, се бореше срещу ДПС в най-тежките времена, този мекия с котката се криеше в чужбина от правосъдието. Питайте в прокуратурата какво стана с делата за измамите на този, който ужили бая хора в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/3/17 20:41

    Рашко смотан ,срещу кого си тръгнал .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/3/17 20:46

    Ortak malı köpekler yemezmiş. Dost, npsd hepsi boş

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/3/17 20:53

    До 20:35.КАКВО ДА ПИТАТ ПРОКУРАТУРАТА,АКО ИМАШЕ ПРАВОСЪДИЕ ТОВА МЕКЕРЕ НА АГЕНТ ПАВЕЛ ТЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/3/17 20:56

    Това обединение е грешка и за двете страни! Преди гласувах за НПСД и вярвах в тяхната кауза, но сега няма да гласувам за АГЕНТ ПАВЕЛ и неговите радикални ислямисти!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/3/17 20:59

    Абе вярно ли е че хората на Касм Дал се готвят да поискат оставката на Лютви Местан .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/3/17 21:02

    Каква романтика струи между котето и собственика му. Що ни занимавате с хора от най-долно качество, интригант, неграмотник, зъл човек е този Рашид.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/3/17 21:03

    Тази шушумига с котката ли е кординатора на Дост? Брат на собственика на Ориентал Рамадан? Че по-голям мошеник в този град от него няма :-) :-) :-) :-)

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/3/17 21:03

    Тасим ако реши ще изяде жив тоя шушляк.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/3/17 21:09

    Май и в ДОСТ няма качествен материал. Да бяхте внесли малко кадри от АК парти , или докарайте великия Ердоган паша да ви стегне редиците, че май бариерата от 0,4 % трудно ще прескочите.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/3/17 21:17

    Кмете, защо цялата рода на Рамдан са на хранилка в Общината , а нашите маладежи , които работят за каузата на ДПС ден и нощ са без работа?

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/3/17 21:17

    Канибализъм е в действие в вражеския отбор....народа е жаден за нови Гладиаторски борби.....как може да се гласува за такива от дост-тост

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/3/17 21:18

    turk bozuntulari

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/3/17 21:33

    24родопи, сега разбрахте ли, че съм бил прав когато ви пишех, че тоя мизерник Рашид беше изхвърлен като куче от ДПС, защото беше хванат да.... Питайте дали не става дума за кражба от партийната каса.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/3/17 21:43

    Рашко,Рашко измамник си беше и такъв ще си умреш.Лягаш и ставаш с лъжата. Баджанака ти Ертанчо и той същия,голямо пасване !

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/3/17 21:47

    Агент ПАВЕЛ от къде намира тези себеподобни.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/3/17 21:52

    Палячото и котаракът с чизми,по избора на тоя "качествен" тип може да си направиш изводи за шефа Местан и цялата шайка.Да се смееш ли,да плачеш ли и явно някои хора не ги слуша главата.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/3/17 21:55

    МИТ са силна служба,ама тази им идея с тези 2 партии е обречена кауза. В еуфорията си са заложили на куци коне.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/3/17 21:57

    Ако един човек не си удържи на дадената дума, значи е нищожество и не заслужава дори коментар. Като не ти стиска няма да се правиш на мъж, Рашко. Язък, че Лютви Местан ти вярва, по всяка вероятност и на него акълът не му силна страна щом е тръгнал с такива като теб да създава партия.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/3/17 22:55

    дост битмишдир

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/3/17 23:04

    Пишете на страни ДОСТ ще изкара 10000+ гласа в област Кж ли .За това бъдете спокойни за да не загубите

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/3/17 23:20

    mesto ataka
    po hubavo akp
    hahahhahaha komunisti depesari

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен3/3/17 23:30

    Знаете ли че и в Крумовград ври и кипи.Днес влизам в офиса на ДОСТ и на вратата срещам да излиза един от най активните и уж да питам какво му е той изчезна.После разбрах че Беркант не го е допуснал на събранието въпреки че бил поканен.И аз като един о многото който съм чувал за своеволията на крадеца и мафиота който изяжда парите на хората за осигуровки се върнах обратно те вътре не могат да се разберат камо ли?Но всеки десети човек говори че заради Беркант самохвалеца няма да гласуват за ДОСТ

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен3/3/17 23:58

    До мойте достове в ДОСТ.

    Днес всеки очаква нещо от МЕСТАН АГО. Всеки иска Местан аго да е такъв какъвто той Би искал. ДОСТОве да знаете МЕСТАН АГО е последният влак за Възраждането и Запазване на нашето Турското самосъзнание. Изтървем ли този влак няма ДРУГ, ГИТТИ БИТТИ. Не се съмнявайте в Местан Аго, Не търсете кусури. Не е време за гевезелъци, Не е времето за тупане по гърдете. Никога не сме били толкова близо до победата Колкото днес. Дпс еоод се мутира в нещо ново, нещо което е плод на Руското КГБ и Българския национализъм. Съюзът на дпс еоод със Атака е подигравка с Турското малцинство в България, получава се нещо от рода на третия пол. Преди 7/8 години бях Писал срещу тогаващния лидер на дпс еоод местаня ПИСАХ / КОГАТО ГОВОРИТЕ ЗА МЕСТАН МЪЛЧЕТЕ/. Днес същото ще повторя, когато говорим за МЕСТАН АГО ДА МЪЛЧИМ. Това е човекът който се здрависва с Ердоган, това е човекът който се съобразява с нас. Това кой от нас би направил, никоййй. Нека погледнем другата страна на монетата, Има ли друг лидер от нивото на МЕСТАН АГО да ни обърне внимание, ЙОК-НЕМА. Амет чакмата от село дръндар даже и парламента не ходи, Болен сидеров по нападения на Джамии ходи. Виждате разликите в картините. ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ КОЕТО МОЖЕМ ОТ НАС ЗА ДОСТ И В ПАРЛАМЕНТА ДА ИМАМЕ НАШИЯ МЕСТАН ДЕМЕК МЕСТАН АГО, не му казвайте после ще го залеем с Въпроси

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен4/3/17 00:02

    RODPOPI 6TO NE PUSKATE KOMENTARA! GOLEMI BOKLUCISTE !

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен4/3/17 00:05

    Долни пребоядисани измекяри! Отгледа ви ДПС а сега тръгнехте срещу него. Рашко връщай се в съветските републики там приказките ти хващат дикиш ама тук не вървиш

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен4/3/17 00:25

    Ей, Рашко, некадърник смотан. Още се спъваме по плочките дето Хасан Азис ти даде да смениш като беше умрял от глад. Нещастник ако достларите разчитат на хора като теб спукана им е работата

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен4/3/17 00:44

    S takiva kadri nikoga nqma da glasuvam za DOST, mu6enici, intriganti, islyamisti, Ak-parti-cii...

    ОтговорИзтриване
  29. I kak shte izkara tolkova glasove sas vsichki tezi nekadarnici??? i kifli ot Vazrojdenci.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен4/3/17 06:02

    Рашко и Павел си приличат като две капки вода.Агенти и бюзюкверени.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен4/3/17 06:43

    Приключенията на Рашко и неговата сиктутарка.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен4/3/17 07:08

    Много държи тоя Рашко на секретарката бе,разтуриха коалицията бе,бе този Мехмед Ходжа много евтин и дребен бил бе,бе Местане ти онемя ли бе ,що не удряш с юмрук по масата бе ,да не ти е изсъхнал ръката бе ,господ май те е наказал за клетвата пред Доган .

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен4/3/17 07:40

    Без дразги моля играйте на новата мода на преференции и ще видим резултатите кой е бил прав и кой крив
    кой е работил и кой е седял по офисите
    хайде работете сега и на 27,03,2017г ще видим истината
    пък може последния в листата да е втори

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен4/3/17 07:41

    Тасин Тасин ще спечели всички гласове с преференция. Така, че ДОСЛАР да не се безпокоят.
    Това МОМЧЕ трябваше да бъде номер 1 агента Павел бъобще не трябва да въде в листата.
    Напред Тасине не само в Кърджалийско но и в чужбина гласовете са за теб. Ние сме с теб.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен4/3/17 07:42

    Hey sadece Vizrojdenciden 10bin oy cikartcaz DOSTLAR KJ den en az 20 bin Butun KIRCALI sancandan 35 BIN OY en az 20bin d trgelirse 55bin oy 5TE BES YAPCAZ dostlar

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен4/3/17 08:01

    Спокойно какво не може да делите ако изкарате 2 депутата това ще е успех за една нова партия н мислете за 3тия депутат
    В листата ви има много по кадърни хора които са на по задни места а и други които не са в листите ви

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен4/3/17 08:07

    До Рашид и Тасим момчета работете за каузата и двамата нямате нужда да ставате депутат или общински председател на партия и двамата имате бизнес и то много добър
    Оставете гордостта си на една страна и помислете за нас хората които сме тръгнали заради една и съща кауза
    Ако сте истински мъже ви чакаме довечера пред всички дами двамата да си стиснете ръцете пред дамите от 19,00часа на женското парти в ОРИЕНТАЛ Ще видим и двамата ви дали сте мъже или и двамата не ставате колкото една ЖЕНА ПОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ ИСТИНСКИ МЪЖЕ

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен4/3/17 08:15

    До Рашид и Тасим ако довечера не си стиснете ръцете си подайте и двамата оставките защото ние сме тръгнали за КАУЗАТА и ако вие сте тръгнали за лични цели молим ви напуснете редиците на партиите които членувате
    В тези две партии ДОСТ и НПСД както народа мисли са истинските мъже и жени които милеят за справедливостта
    Ако вие мислите не като партийци а като бизнесмени /там може да сте добри/ политиката нямате работа Помислете добре и ви чакаме ние жените на женското парти в Възрожденци да ни покажете че сте ЛИДЕРИ И ИСТИНСКИ МЪЖЕ А НЕ МЕКИ КИТКИ

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен4/3/17 08:24

    Едно не мога да разбера. Как тези от Балгьоч Бурса и техните протежета ислямисти от велика Турция се сближиха с ДОСТ? Как се подлъгва бедния народ, обикновения избирател? Хора от които народа не е видял хайър 30 години сега ли ще види. Там в ДОСТ се събраха всички алчни, жадни, злобни за пари и власт отлюспени от ДПС.

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен4/3/17 08:30

    Рашид какво стана нали си бил против Щабанали и пред всички си правил реклама за Мехмед Ходжа и не си искал даже да се споменава името на Шабанали и в последния момент си направил завой и си застанал зад Шабанали и си се отметнал от Мехмед Ходжа заради теб сега един истински твой и наш приятел и комшия си подаде оставката заради това че те подкрепи теб и Ходжата а можеше спокойно да си подкрепи Шабанали и още в Ардино да е координатор сега всяка сутрин с приятелите си пием кафето в Иридере и си викаме от ШЕЙТАНА си бил по голям ШЕЙТАН рашид но който се смее последен се смее най добре
    След 26,03 ще видим колко гласа ще изкараш и нашия комшия тогава ще се върне на Бял Кон

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен4/3/17 08:36

    1 за ГЕРБ
    2 за ДПС
    2 за ДОСТ
    Спокоен ден !

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен4/3/17 08:38

    ГЕРБ И ДОСТ да не са братски партии,само при тях може да видиш секретарка депутат,даже вице премиер,министър на МВР Румяна Бъчварова и др.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен4/3/17 08:39

    Рашит ако ще напусне да не напуска сам,а да напусне заедно с заместничката си дето не може две изречения на турски да състави,и дето си мисли,че Ердоган ще им налива пари в джобовете им.Скоро и други шмекерии ще лъснат от достаджийската партия.Особено някои достаджии ги тресе як страх,че маските им са на път да паднат.

    ОтговорИзтриване
  44. Камен Петков4/3/17 08:40

    АТАКА-ПОБЕДА !

    ОтговорИзтриване
  45. Камен Петков4/3/17 08:40

    АТАКА-ПОБЕДА !

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен4/3/17 08:44

    Местан направо си намерил копието Рашид ,брада,маниери ,кражби от касата на ДПС,изгонени от ДПС,агент ДС.

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен4/3/17 09:16

    24родопи, питайте в прокуратурата защо Рашко избяга през девет планини в десета и се укриваше в чужди земи.

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен4/3/17 10:57

    Teзи жалки предатели от ДОСТ и НПСД играят в този цирк само за парите които им наливат от Турция.Тук става въпрос за лапане на пари и нищо друго.На референдума на 2 април турския народ ще бие един звучен шамар на Ердоган и АК партия и тогава се питам какво правят тези юнаци .Струва ми се че тогава БГ ще им се види тясна,защото Доган ще започне да отмъщава на предателите и ще им лов на вещици и знаем че той има тази власт и сила.

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен4/3/17 18:20

    10.57
    Народа в Турция го е страх.Кемалистите избягаха,защото "султанът" арестува наред.А само прогресивни хора като кемалистите правеха тази държава велика.Сега......иде мрак.Така че не чакай шамари,там занапред ще става страшно/ за умните ,де/Останалите им все тая.

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен4/3/17 19:15

    Тасиме, не подавай ръка на този сюлюк, ще те изцапа със слуз! Този Рашид ти е враг и никога няма да оцени мъжките ти постъпки, така че, го остави да се издави в собствената му злоба.

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен4/3/17 19:20

    23.58 от 3-03- е болният момчилградски мозък Зафериус който трябва да бъде въдворен в психиатрия заради амбициите му, в които той иска задължителното изучаване на майчин език и то всички предмети, както е било преди 70-те години на 20 век. Човекът вместо да върви напред и да споделя евроатлантическите ценности, които уж са приоритета на партията на Местан, иска да върви назад. Можеш да задължиш само твоите си деца да учат турски език, капише, ненормалник? Вижте му коментара, дори нарича Местан АГО. Е, не е ли е луд за връзване?

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен4/3/17 22:18

    Дост- тост все пропаднали хора и ще се разчита на такива да коват закони в Българското народно събрание......Бог-Алах да пазят БЪЛГАРИЯ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.