Предизборната кампания на Движението за права и свободи в община Черноочене за предстоящите парламентарни избори на 26 март навлиза в разгара си.
В препълнената зала на читалището на най-голямото чернооченско село Комунига присъстваха двама от кандидат-депутатската листа на ДПС инж. Хасан Азис и Сейфи Мехмедали.
Пред жителите на Комунига те представиха основните приоритети в програма на ДПС и призова жителите на селото да подкрепят листата на ДПС. Подчертаха, че през годините ДПС винаги е работила в интерес на жителите и за развитието на региона, и страната, и се е отнасяло с разбиране към проблемите на малките населени места.
Зам.-председателят на ДПС и втори в листата инж. Хасан Азис заяви, че от създаването на ДПС до сега, в 27-годишната си история са направени 6 опити за намаляване силата на ДПС. На всеки 4 години се създава нова партия за отнемане на нашите гласове, но и този път те ще са неуспешни, подчерта той.
На събранието присъстваха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, Общинският председател на ДПС Бедрие Газиюмер, Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, общински съветници от ДПС, членове и симпатизанти от селото.
В изказването си кметът на Община Черноочене Айдън Осман призова всички членове и симпатизанти към пределна мобилизация за постигането на висок изборен резултат. Нека на тези, които искат да ни разединят да покажем, че сме единни, каза той. Не еднократно съм подчертавал, че всяко едно признание, което получаваме ни дава стимул и сили, да продължи напред, допълни Айдън Осман.
Хората от село Комунига изразиха своята мощна и безрезервна подкрепа за листата на ДПС с №9 в интегралната бюлетина за избор на народни представители в 9 МИР-Кърджали.
Общинският председател на ДПС Бедрие Газиюмер обяви, че изборната кампания в община Черноочене продължава с пълна сила. Вече са проведени предизборни срещи в селата Даскалово, Петелово, Лясково, Бакалите, Новоселище и Черна нива.
На събранията във всички населени места от района имаше много голям интерес. На тези срещи присъства кандидатът за народен представител от листата на ДПС Байрам Байрам.
Исмет ИСМАИЛ

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.