„Аз съм един от Вас! Израснал съм на тютюневите ниви. Движението за права и свободи е като една нова къща, която има прозорци и покрив. На нас ни остава само да монтираме дограмата на прозорците. Приех предложението да бъда включен в кандидат-депутатската листа на Движението с много голяма отговорност. Сигурен съм, че с подкрепата на ДПС мога да бъда полезен на Вас като депутат в 44-то Народно събрание”. С тези думи кандидатът за народен представител от листата на ДПС в 9-ти Многомандатен избирателен район в Кърджали Альоша Синабов се обърна към жителите на ардинското село Падина по време на среща от предизборната кампания.
„Ако Вие дадете своя глас за кандидатите на ДПС, след 26-ти март ще имате правото да бъдете чувани. Нека заедно покажем, че сме единни. Убеден съм, че можем да го направим, защото началото на пътя, който заедно ще извървим, зависи от общата воля“, допълни Альоша Синабов.
Предизборната кампания на ДПС в община Ардино за предстоящите парламентарни избори на 26-ти март стартира в Падина. Присъстваха още кметът на общината Ресми Мурад, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, зам.-кметът Наско Кичуков, общинските съветници от района Азис Моллов, Альон Хаджиев, Шинка Аврамова, кметовете на Падина, Жълтуша, Еньовче, Стояново, Седларци, бизнесмени, членове и симпатизанти на ДПС. Специален гост на събитието бе зам.-кметът на община Момчилград Севдалин Огнянов.
В изказването си кметът на общината Ресми Мурад подчерта, че правилният път на местното самоуправление е чрез ДПС. „На местните избори през 2015 г. ДПС спечели във всички кметства от района. Вярвам, че и този път ще постигнем отлични резултати на предстоящите парламентарни избори. Убеден съм, че след изборите ДПС ще бъде най-предпочитания партньор за управлението у нас, защото ние сме предвидими, предсказуеми, последователни и сме системна партия”, заяви Ресми Мурад.
Падинчани изразиха своята мощна и безрезервна подкрепа за листата на ДПС с №9 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Гюнер ШЮКРИ

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/3/17 10:19

    Браво всеки път когато идват избори господата депутати и депутат кандидати се сещат за миналото си!
    Всички депутати на ДПС с изклучение на някои са израснали по тютюневите ниви!
    Много от вас са спали между каръците когато вашите родители беряхя сутрин рано.
    Какво направихте за нас народа?
    Сещате се за нас и минлото си когато наближават изборите.
    Благодаря на политиката на ДПС която води през последните години.
    Политика с която ме накара да напусна родното си място и да ида много далеч!
    Благодаря на вас и вашата политика аз не си одгледах децата си между каръците на тютюневите ниви!
    Успех господа ДПС-ри но аз няма да гласувам за вас!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/3/17 12:05

    Защо не ми публикувате коментарите
    И виесте едни от тях!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/3/17 18:05

    Давай Альоша, помаците сме с теб. Само напред и на горе. Успех.

    ОтговорИзтриване
  4. ALYUSHA POMASHKO IME LI BRE SERYOJA?!

    ОтговорИзтриване
  5. Админа абе колко часа са необходими за да се пусне един коментар или е избирателно както ти решиш .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/3/17 06:54

    Админа публикува само похвали!Истината никога.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/3/17 11:22

    Аз пък не мога да разбера какво общо има етническата ти принадлежност с господина Синабов. Един от коментиращият пък горе - помаците били с него. Кой си ти, че ще кажеш с кой сме? Кой ти дава правото да говориш от името на всички? Говори от първи лице, единствено число. А колкото до помаците, който се чувства истински мохамеданин, трябва да го покаже с името си. Както са от Гоце Делчев. Тук в Кърджалийско такива почти няма, така че не се правете на такива, каквито не сте.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен6/3/17 10:43

    abe METIO do v4era be6e za gerb dnes stana i ti dps stiga si se vartqlo kato k...a kadet te bockat tam se varti6 ku4e omrelo i ti prati policiata v sklada na kasim metio vsi4ki te znaqt kak im zavijda6e omrqlo ku4e

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.