Четири са пътните произшествия в понеделник в областта, като две от тях са причинени след нарушена дистанция, а другите две са вследствие на несъобразена скорост, съобщиха от полицията. Няма пострадали. На бул. „Беломорски" в областния център водачът на лек автомобил „Форд" нарушил дистанцията и блъснал движещ се пред него „Мерцедес", който намалявал скоростта, след което „Форд"-ът бил ударен от „Фолксваген". На кръстовището между ул."Металург" и бул."България" в Кърджали „Фиат" се блъснал в движещ се пред него автомобил „Пежо". При движение с несъобразена скорост по пътя от село Аврен за Крумовград водач на „Фолксваген" загубил контрол над управлението и се блъснал в скат. По пътя между Кърджали и Момчилград 47-годишна с товарен автомобил „Дачия" ударила изскочила на пътното платно крава. Тестовете за алкохол на шофьорите от произшествията са с отрицателен резултат. На нарушителите на Закона за движение по пътищата са съставени актове.

14 нарушения от 73 водачи

73 автомобила са били проверени в специализирана операция за контрол на водачите на МПС на територията на полицейските управления в Джебел и Ардино, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Пътните полицаи са констатирали 14 нарушения, за които са съставени 1 акт и 13 фиша.
На снимката: Верижната катастрофа на "Беломорски"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.