Post A Comment:
9 comments so far,Add yours
Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.
24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK
Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.
Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения. 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK
Много са хубави, правят се със свинска мас
ОтговорИзтриванеСелянията заля Кърджали.
ОтговорИзтриванеИ там е като всичко в България - баничките наистина бяха хубави, но вече съвсем не са! Сухи, жилави - просто две кори с малко извара. Защо така бе, хора? Защо не държите на качеството? В другите страни със десетилетия хората знаят къде могат да намерят най-добрите закуски, сладкиши, храна. Не правят компромиси с качеството. И така печелят, но и много се трудят! У нас се гледа само бързата печалба, но тя е бърза, но и краткотрайна!
ОтговорИзтриванеАко питате народа защо няма пари, ето ви отговора.
ОтговорИзтриванеХората не обичат да готвят чакат всичко на готово.
И повярвайте ми и си струва, поздрав за корифеите от София.
ОтговорИзтриванеЗащо бе хора..Че за 1 лев какво искате..Телешко ли..Я сложете материал,труд,наем,данък и още и още..В Гърция стига до 2 евро..До 17:26...приятел...струва ли си да хвърля 5 лв. за продукти, 1 лв. за ток,а труда не го слагам за 2 банички.Не е до мързел..Обичам да готвя, но тогава, когато си струва и ми излиза исапа.
ОтговорИзтриванеЕдинственият орган който казва, истината за качеството и вкуса е негово ВЕЛИЧЕСТВО клиента.Всичко друго е завист. Поздравления за персонала.
ОтговорИзтриванеДО 8/7/17 21:13
ОтговорИзтриванеАко си много добре с математиката защо сутрин , обед и вечер не се храниш вънка.
Хората са го калкулирали 100% печалба това е.
с 1 кг тесто 1 с 1 салам знаешли колко пици се правят?
Най-хубавата къпана баница правят във "Виена".Не пестят материал,сиренето е сирене,винаги е топла,няма застояла,приготвят я всеки ден.Яжте къпана баница от "Виена",ще останете доволни.Топла,вкусна и не е скъпа.
ОтговорИзтриване