„17-годишен, с продавачката на закуски в будката срещу училището“, така отговаря на въпрос кога и с кого е правел секс за първи път кинорежисьорът и продуцент от Милано кърджалиецът Красимир Иванов в интервю за всекидневника „24 часа“. Влюбил се обаче чак на 27 години.
Красимир Иванов завършва режисура във Флоренция, а малко след това започва своята кинокариера - първо е асистент-режисьор на Ермано Олми в “Занаятът на оръжията”, а след това е асистент и кастинг-консултант във филми като “Страстите Христови” на Мел Гибсън, “Бандите на Ню Йорк” на Мартин Скорсезе, Swept Away на Гай Ричи.Той е човекът, заради когото Микеле Плачидо се съгласява да участва във филма на Ники Илиев “Живи легенди”, а Клаудия Кардинале в “Имало едно време един уестърн” на Борис Десподов.
Преди да тръгне за Италия, Красимир Иванов беше журналист в първия демократичен вестник в Кърджали – „7 дни“.
„Никога не съм карал кола, въпреки че имам шофьорска книжка от 1993 г. Но ако някога си купя кола, тя със сигурност ще е червена“, казва кърджалиецът.
На въпрос „Кое е най-смелото нещо, което сте правили?“, отговаря:Заминаването ми за Италия в началото на 90-те години, завръщането ми в България през 2008 г. и повторното ми заминаване за Италия.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/17 01:01

    Коя е тая страстна продавачка ба джанъм мерак на удари че да згани на две 17 годишното. Това вече е подофилия от страна на продавачката.
    Господ да пази синовете от такива продавачки Амин

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/17 01:01

    Коя е тая страстна продавачка ба джанъм мерак на удари че да згани на две 17 годишното. Това вече е подофилия от страна на продавачката.
    Господ да пази синовете ни от такива продавачки Амин

    ОтговорИзтриване
  3. много късно веее ,нямаше ли коя да ти върже?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/8/17 14:43

    Ot moeto selo e !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/2/23 01:27

    Пазете се от този , лъжец, завлича с пари познати и приятели.Седи в Италия, нищо не работи и лъже ли лъже..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.