България изнася потенциала си в чужбина, а остава това, което „не става за чеп за зеле“. Това заяви депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов пред БНТ. Синът на известната певица Кадрие Лятифова и почетен гражданин на Кърджали каза, че не съжалява, че не е министър на културата в сегашното правителство.
Рашидов отбеляза, че общественото говорене е нехигиенично, от което е пострадал и лично той. Синът му живеел в чужбина (Рашидови имат хотел в австрийските Алпи – б. р.), защото дъщерите му били тормозени в училище заради медийния образ на дядо им. "Сериозни култури и държави са загинали, така че да не си правим илюзии, че малка държава като България ще издържи", отбеляза той.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/11/17 19:39

    Прав е - щом такава комплексирана пияница като Вежди го направиха министър, наистина не са останали културни хора.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/11/17 19:51

    България изнася потенциала си в чужбина, а остава това, което „не става за чеп за зеле“. За едно мнение, позиция, изказване като "дебили" ни занимават цял месец. Когато истината говори, боговете мълчат. Каймака на този народ изчезна и изчезва. Замина и заминава. Остават тези, които откраднаха милионите, яламите, калинките и подобни непълноценни за обществото. За чуждите емигранти вдигаме вой до небесата, а нашите деца и внуци къде са? Докога?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/11/17 19:59

    Колкото и да не харесвам, прав е, за съжаление.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/11/17 20:04

    И ти изнесе сина си ! А какво е останало в България ти сам го казваш. Щом стана депутат и министър и си остана такъв.....

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/11/17 20:25

    Циганинът Рашидов / майка му е циганка/ не носи ли и лична вина за това състояние на държавата! ГЕРБ и Борисов управляват от десет години, а талантливият циганин през това време е министър, а сега е депутат! Изнасянето на потенциала на народа навън е особено усилено именно през тези последни десет години, когато психопатът от Банкя е Премиер без да знае какво значи това и как се управлява държава... Циганинът има определена вина за безхаберното управление на Борисов! Но щом говори така, значи и той е "прихванал" от простотията и наглостта на Тиквата от Банкя! Това е позор за Кърджали! Ще инициираме подписка до общината Вежди Рашидов да бъде премахнат като почетен гражданин на Кърджали-не може той да позори града, а ние да го тачим като почетен! Както казват-циганска му работа... Но ние не сме длъжни да го търпим!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/11/17 20:26

    ALKOHOLIK I MULTAK I OT TEB NISHTO NE STAVA KRADEC TAKAC

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/11/17 20:32

    БГ биомаса

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/11/17 20:35

    Ех Веждичка народа бяга от робството и геноцида на крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИ...3-ти мандат на герб ЕООД Комерс и никаква полза за народа...спасението наистина е Терминал 1-2

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен26/11/17 21:03

    abe chovek te ni gonqt ,prinujdavat ni v chujbina da hodim.v bulgariq ne iskat kadarni hora,iskat qlami.lizachi .topachi,nadupeni hora.chetkadjii.gazolizci,kakvo da pravim tuka,da ni unijavat i d a ne ni plashtat,v chujbina ni unijavat ,no pone ni plashtat

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/11/17 01:52

    И до не е от Дост партията човека си е прав.
    Вярно че в България останахме само ние например:
    Дядо ми бивш милиционер и комунист, баща ми също бивш милиционер, чичо ми бачка в общината, майка ми също чиновничка и аз съм си в общината но и съветник съм си харе кажете ми сега кой е прав и защо да напускаме България когато можеме да се уреждаме тука чрез връзки. Хем в европата такива като нас не ги искат на тях им трябват бачкатори по 12 часа а тука в България си живота майна никой не те контролира даже харе елата утре в общината сивия бизнес кораба да видим някой може ли да не открие затова човека си е прав но идна грешка има че е в герб ако беше с другаря агент павел сега и неговите синове и внучки щяха да са в бг и чиновници

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/11/17 08:41

    Ония с "дебилите" поне остави 20% мегдан, а тука няма прошка за оставащите. Същото беше и с лошия "мат'рял", ама тогава никой не искаше оставка.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/11/17 09:33

    Аз си знаех, че не ставаш за чеп за зеле!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/11/17 13:09

    Ще му потърсили отговорност Бойко Борисов?

    ОтговорИзтриване
  14. Ако ставаше от тебе нямаше да става министър бре аланколу.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/11/17 14:17

    ГЕРБ и Борисов управляват от десет години, а талантливият циганин през това време е министър, а сега е депутат! Изнасянето на потенциала на народа навън е особено усилено именно през тези последни десет години... Циганинът има определена вина за безхаберното управление на Борисов! Но щом говори така, значи и той е "прихванал" от простотията и наглостта! Това е позор за Кърджали! Ще инициираме подписка до общината Вежди Рашидов да бъде премахнат като почетен гражданин на Кърджали-не може той да позори града, а ние да го тачим като почетен! Както казват-циганска му работа... Но ние не сме длъжни да го търпим!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен27/11/17 19:17

    Вежди е пичага от всякаде само може да се радваме че е от Кьрджали. Дане забравя ме че пьрво го признаха навьн като скулптор.А още по важно е че се отказа от крадците на дпс.Прав си бате ама вьрви му обясни на бай ти Ганйо.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/11/17 03:04

    Тук казвам браво на Вежди ! Точно в десятката. Много правилно казал на къпащите се през седмица и миришещи на шкембе чорба пианици и дървено философи. Чеп за зеле не става от вас празнодумци. Умните и достойните отдавна вече не са там.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.