Забързан водач с „Опел” помля „Фолксваген Поло” рано сутринта днес. Инцидентът е станал около 15 минути преди 8 часа на булевард „Христо Ботев” във „Възрожденци”, предаде от мястото на инцидента репортер на 24rodopi.com.

Двамата водачи са пострадали леко. Зад волана на „Поло”-то е била жена, която карала детето си на градина. Шофьорът на „Опел”-а й засякъл пътя на „пресечката на наглите”, както в квартала наричат „прорязания остров”, разделящ двете платна на булеварда и даващ възможност за обратен завой.

Ударът е бил толкова силен, че „Поло”-то се качва на тротоара и събаря дърво. Щетите по двата автомобила са сериозни. Жената с детето и виновният водач са закарани с леки травми в Центъра за спешна помощ.
„По главата на мъжа имаше кръв. Тази пресечка е много опасна, удобна, но не за водачи с такъв манталитет. Всяка сутрин колоните от автомобили от стотните блокове към
кръстовището са дълги. Винаги някой от другото платно обаче решава да влезе и без никаква видимост дава газ. Преди няколко седмици така бе блъснат и друг автомобил”, коментираха очевидци на инцидента.
Защо в този участък от бул. „Христо Ботев“ в квартал „Възрожденци“ зачестиха пътните инциденти – очаквайте подробности и видео

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/11/17 08:43

    Дървари сякаш карат ракети. По-спокойно бе, хора. Всеки бърза...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/11/17 09:10

    Нова организация на движението задължително

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/11/17 10:43

    А майката, с дете на първата седалка, не е ли видяла, че шофьора от другата лента му дава предимство. Или е бързала за работа, защото не е предвидила трафика. С каква скорост се е движила тя? /Не оправдавам отнелия предимството, но всеки в този град БЪРЗА за някъде, а за жалост стига БАВНО.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/11/17 10:47

    Абсолютно си прав, но явно прекалено малко хора сме на това мнение. Пресечката им е виновна, дупките са им виновни. Слаби шофьори, нагли и бързи. Винаги оправдания, на светофара там минават винаги двама на червено

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/11/17 11:02

    Крайно време е преди пресечката да се сложи "легнал полицай".Почти всички инциденти са се случвали заради колите,които идват от стотните блокове с превишена скорост!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/11/17 19:07

    Тая пресечка да се затвори или най-добре шибаните храсталаци да се подлежат до дъно да има видимост.Тва никъде го няма м/у две ленти 2 метра храсталаци.Олооо общината къде белите.Тъпаци смотани

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/11/17 20:57

    Задължително легнал полицай. Този участък е с повишена концентрация на произшествия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.