„Нямаме притеснения за вота на недоверие, очакваме един дебат на високи обороти. Нямам притеснение, че в четвъртък ще падне правителството. Разговорите в коалицията вървят спокойно, дори мисля, че утре ще имаме една регулярна среща с коалиционните патньори“, каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в предаването "Лице в лице" по bTV.
Целта на този вот в момента е една възможност на интерпретация, че правителството с нищо не се справя. Правителството се справя добре, добре се справяме и с председателството. Отношението на тримата големи в Европа го виждате и това няма как да не дразни опозицията, допълни тя.
Никой не е казал, че няма проблем с корупцията, затова ние правим твърди стъпки към решението на този проблем. Нормално е и ДПС да подкрепят вота на недоверие, те също са опозиция, коментира още Караянчева.
Снимка: bTB
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.