Мустафа Али ще продължи да председателства едно от най-големите алиански сдружения в страната „Джем Южна България”. Той бе преизбран на поста на събранието на организацията днес, потвърди самият Али за 24rodopi.com.
Около сто членове, делегати и гости се събраха в неделя в село Биволяне. Две бяха кандидатурите за поста - на бившия народен представител Мустафа Ахмед и издигнатия от членове на организацията досегашен лидер Мустафа Али.
„Мустафа Ахмед оттегли кандидатурата си преди вота. С пълно мнозинство делегатите гласуваха да продължа своята дейност”, лаконичен бе пред 24rodopi.com Али. Той председателства „Джем” вече 12 години. Новият му мандат ще бъде двегодишен.
Общински съветници от ДПС и ГЕРБ разкриха, че в последните дни "политическият труп" Мустафа Ахмед се представял като бъдещ председател на „Джем Южна България“. 
Припомняме, че Мустафа Ахмед бе два мандата за по две години народен представител от ДПС, но миналата година ръководството на партията не го включи в кандидатската листа. Обиден на зам.-председателя Хасан Азис, Мустафа Ахмед открито демонстрираше симпатии към партия ДОСТ.
Бившият депутат вече не е и в управителното тяло на „Джем Южна България“.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/4/18 23:23

    Бившия Депитат разбира само от интриги

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/4/18 23:36

    Da be tiya koito kazvat istinata na liceto na dps mafiotite stava neudoben predatel,razdelitel ,satana ,deva gladnicite vi deva,samo DOST s vsichki sili shte produljim kauzata DOST za unishtojavaneto na mafiotskata partiya depese i za osvobojdenieto na naroda ot tqh

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/18 00:03

    Нали всички алиани са от дпс...дост мост герб мерб?? Какво става?? Интереса клати феса демек...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/4/18 07:24

    Той никога не е бил депутат ,а само един интригант. Смешник!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/4/18 07:27

    Не само от интриги но и от далавери,как да на пълни собствения си джоб на гърба на други.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/4/18 08:22

    Те всички в ДПС са такива само да ги махнат всички и всички стават противници на партиятаси. Всички са поставени лица на .... и са безгласни букви

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/4/18 09:04

    Сдружението „Джем Южна България” превърнаха в гнездо на интриганти, на пропаднали паразити. През всичките тези 12 години се събраха там все алчни утрепки, които не правят нищо за съхраняването и развитието на Алианската култура. От време на време се сещат само за някоя екскурзия и в това се изчерпва дейността. Това е култура съхранена през вековете, която няма еталон в човешката цивилизация. Там трябва да са най достойните синове и дъщери на това население, а не шепа подмазвачи, хора с ниска култура и морал.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/4/18 10:09

    интересно каква кауза имат т н достаджии,както се казва кауза пердута,аптали

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/4/18 11:52

    Защо ли Доктора не е помогнал на Мустафа Ахмед ???!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/4/18 13:44

    Ех тези двамата с име мустафа. Да ви задам два въпроса .първият е какво Добро направихте за алианите досега. Вторият ми въпрос е колко прозрачен бе избора. Нали ДЖЕМ е на всички алиани а колко присъстващи имаше от Крумовград май никой или само с-виркаджията нуртин от доборско. Май нас Крумовград ските алиани ни зачитат за хора само от ПП ГЕРБ и местният лидер Господин Тюрдиев

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/4/18 19:19

    Тази шуробаджанашка организация е създадена с цел техни хора да влязат във властта, използвайки името на наивните алиани. За 12 г. какво са направили за алианската общност, освен да си осигурят постове за свои роднини. Само по избори издигат свои лица и казват това са главатарите на алианите. Али баба и 40 разбойника е хубава приказка.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/4/18 19:42

    тия са чакали, ще се джавкат, хапят и накрая пак ще се сдушат, за да не изпуснат кокала

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен30/4/18 20:18

    Политическият труп лъжеше наляво надясно Доган това, доган онова, с доган пихме до сутринта, а Доган го е виждал само на номинациите. Ниско качество индивид.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен30/4/18 20:24

    Мустафа Али е природно красив човек

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен30/4/18 20:38

    Интриганта цял месец се хвалеше, че станал президент на Джем Южна България, а сега е седнал на големия топуз. Колкото повече мърда, толкова повече му влиза. Ама свикна.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен30/4/18 20:39

    Съобщение от ПГ на ДПС:
    Вай вай, ингригант гитти битти

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен30/4/18 21:08

    Гьон суратлъ е този Мустафа Ахмед измислен депутут.Политически труп

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен30/4/18 21:15

    Aliyanite se otirvaha ot nay golemiya intrigant sega vece shtese opravyat neshtata vece.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен30/4/18 21:16

    Itriganta rabotishe za dost predishnite izbori.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен30/4/18 22:46

    Toя се биеше в гърдите ,ама ДОГАН бързо разбра колко му е акъла на таксиджията -интригант .МОЖЕ ДА ЛЪЖЕ ВСВКИ ,НО НЕ И ДОГАН ,ВСИЧКИ СВИРЯТ ,А ПОСЛЕ ДПС БИЛИ ЛОШИ.АМИ КАТО БЕШЕ ДЕПУТАТ СЕ ПРАВИШЕ НА МОДЕЛ ,ЗА СМЕТКА НА НАС ДАНАКОПЛАТСИТЕ. ВЕЧЕ САМО В СЪНЯ СИ МОЖЕ ДА СЪНУВА НАШАТА АЛИАНСКА ПОДКРЕПА ..

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен1/5/18 00:28

    Мустафа Ахмет беше на нахалния нагъл лицемер, двуличник, интригант, квотаджия за последните 28 г от дпс с нековия консултант док гюлюстан.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен1/5/18 10:30

    Политически труп - никой не остана около него ама никой вече не гравитира свършено е вече разбери!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.