„Арда 1924“ няма нужда от още попълнения. Мисля, че на 99 процента сме окомплектовали отбора, а селекцията мога да броя за завършена“, коментира старши треньорът на кърджалийския футболен клуб Елин Топузаков. „Сините“ се завърнаха във Втора лига и след 4 кръга заемат 6-то място със 7 спечелени точки с голова разлика 4:3, лидер е „Царско село“ с 12 точки.
„Естествено, че винаги има едно “ако” и едно „но”. Все пак до 6 септември е отворен трансферният прозорец в България и можем да си оставим една вратичка, но това е ако преценим, че имаме наистина нужда от нещо ново и класно“, допълва Топузаков.
Селекционерът смята, че отборът е имал много голови положения в 4-те мача, но били пропуснати, което се дължало и на липса на късмет.
„От  друга страна, работим върху тези детайли, а именно завършващата  фаза и дано в следващите мачове имаме успех, защото създаваме положения, които не са малко“, смята Топузаков.
Освен селекцията, той коментира и публиката на „Арда 1924“, която е най-многобройната във Втора лига, а вече стана ясно, че изпреварва и много тимове в Първа лига.
„Надявам се да радваме многобройните фенове с повече победи и дай, Боже, с повече голове. В крайна  сметка футболът е за тях и ние играем за тях“, посочва Топузаков.
Тази седмица „Арда 1924“ гостува на 11-ия в класирането – „Несебър“, който има само 3 точки. „Имаме няколко проблема в състава. Има футболисти с болежки, но със сигурност Георги Андонов отпада, той получи травма в последния мач и го смених още първото полувреме. Той ще отсъства от терените  поне две седмици. Надявам се, другите, които имат леки болки да са готови за мача с Несебър“, казва Топузаков.
По време на паузата, в първата половина на септември, „Арда 1924“ ще играе контрола с отбор от Първа лига. „В момента водим преговори с елитен отбор от  българското първенство, но нека уточним всичко и ще обявим официално  после. Тази контрола е важна, за да не губим игрови ритъм през паузата  на първенството“, посочва Топузаков.
Източници от клуба разкриха пред 24rodopi.com, че именно тогава в игра ще се появят и нападателите Димитър Алексиев и Ерай Карадайъ.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.