„Майка й почина от рак, а брат й бе прегазен при пътен инцидент на пътя за „Маказа“, разказват в селото на загиналата нашенка

„Черен ден. Всичко е тръгнало наопаки още в самото начало. Шефът се държал изключително грубо с работниците. Като робовладелец. Постоянно им се карал, обиждал ги. Мая и другите били ангажирани за бране на царевица за семе“, разказва пред 24rodopi.com нашенец, който е запознат в детайли с разигралата се трагедия на царевично поле във Франция в петък. Както вече 24rodopi.com писа, трактор прегази Мая В. от Кърджалийско по време на селскостопанска работа.
Трагедията е станала при на маневра на трактора. Водачът на машината бил с антифон, затова освен, че бил без видимост към берачите на царевица, не чувал и крясъците на работниците, когато тракторът закачил Мая.
„Дали от високата царевица и треви, или по друга причина, не е забелязал Мая и се случило фаталното. Трактористът имал тапи на ушите, но странно как Мая не е чула грохота на машината до себе си. Вероятно е преценила, че тракторът ще мине близо до нея и ще отмине“,  допълва нашенецът.
 „Беше усмихната млада жена, доколкото усмихнат може да бъде човек, който е загубил най-близките си хора. Майка й си отиде от рак, а преди 3-4 години брат й загина при пътен инцидент на една от отбивките по пътя за „Маказа“, това пък разказа земляк на Мая.
Тя заминала за Франция с посредничеството на българска фирма. „Напълно по правилата е всичко. Българската фирма уреди документите, а там работеше за французи. Беше с пълни права, всичко е законно. Има и застраховка“, допълни землякът.
По случая се води разследване. Тялото на загиналата нашенка все още е във Франция.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/18 09:02

    Нека почива в мир. Съболезнования на близки и приятели. Голяма трагедия.
    Тъжната истина за България е, че над 1 милион души бяха превърнати в бели роби на Европа.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/8/18 09:06

    Да почива в мир. Съболезнования за близките. Колкото до белите роби, вече надвишават 2 млн.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/8/18 09:16

    "Шефът се държал изключително грубо с работниците" - това е най-голямата ИЗМИСЛИЦА! Това го е казал човек, който изключително много завижда на успехите на работодателя!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/18 19:55

      ай сиктир бе простак 2/3 от работодателите са такива,каточели не сме работили в чужбините относително се държат грубо+ това някои се посягат към работниците си..тормозят ги психически и физически.тъй че хиииччч не е за завиждане

      Изтриване
  4. Анонимен24/8/18 10:34

    До сега не съм видял на богатите да се случи нещо лошо винаги се случва на бедния

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/18 14:58

    Що не споменават точно от къде е тази Мая?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/18 21:38

      Мая е от село Чакаларово общ. Кирково, но мисля, че това няма никакво значение. Съболезнования на близките!

      Изтриване
  6. Анонимен24/8/18 17:05

    Шефа да не е оня мушеник от Горна гледка

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/8/18 01:17

      Не мушеник, а крадец....муха...?.

      Изтриване
    2. Анонимен25/8/18 10:59

      шефа на фирмата е от с. Чорбаджийско, общ. Кирково

      Изтриване
  7. Анонимен24/8/18 20:39

    Починалата е от с.Чакаларово, община Кирково.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/8/18 21:21

    Работил съм при същия патрон доста време и никога не съм го виждал изнервен,винаги се е държал добре с работниците и всеки
    път е бил с усмивка на лице,винаги когато сме постъпвали на работното място поздравяваше всички здрависвайки се,така че това са пълни ИЗМИСЛИЦИ,не казвам че не е виновен,но за това което са писали не съм съгласен

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/8/18 21:34

    От кирково прокълната работа

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.