„Цветът на водата в басейн „Арпезос“ тази сутрин беше такъв, че всеки родител би си задал въпроса „А ще се върне ли здраво моето дете, ако го оставя тук?“. Плашещ цвят, притесняващ, показващ замърсяване.
Моят син и негови приятели са ходили тази сутрин и най-нагло са им поискали вход. Подадох сигнал в Регионалната здравна инспекция (РЗИ). Вярвам, че инспекторите ще реагират бързо и ще се разбере защо водата в басейн „Арпезос“ е мръсна“, пише до 24rodopi.com възмутена кърджалийка.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/8/18 14:19

    Въпросната родителка е най-не ангажирания човек...По цял ден търси къде е опрашено,как и къде е паркирано,замъренно.Да беше завършила нещо и да и е професия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тези анонимните най-много знаят и най-много неща вършат 😁

      Изтриване
    2. Анонимен24/8/18 16:45

      що за тъп коментар?!?!?!

      Изтриване
    3. Анонимен24/8/18 19:46

      определено сте прав............

      Изтриване
  2. Анонимен24/8/18 14:43

    Така трябва, трябва да се сигнализира за всичко. Крайно време е в България всички да заработят както трябва. Да спрат да ни тровят и заразяват. То и без това на басейна на Арпезос му трябва проверка, толкова е мръсно а и цялата ромска махала е там!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/18 19:48

      И в случая госпожата какво прави освен да мрънка.Трябва дела, а не само мрънкане из клавиатурата!

      Изтриване
    2. Май само заглавието на статията сте чели, иначе нямаше само да се плюнчите по клавиатурата, а щяхте да сте прочели,че е подаден сигнал до рзи

      Изтриване
  3. Анонимен24/8/18 16:42

    Точно така трябва да е,да се сигнализира,със мълчание няма да стане,жената е права,вижте цвета на водата!

    ОтговорИзтриване
  4. До Анонимен 14:19
    Вие гражданската позиция като неангажираност ли я разбирате? Нека тогава всеки да паркира където иска, даже и във вашия двор или гараж, да потънем в мръсотия и басейна да го напълним с жаби,защото хората си нямат друга работа , ами се занимават с такива неща... Странно възпитание са ви дали, предполагам и културата ви е на същото ниско ниво както разбирането Ви за това кой с какво е редно да се занимава. И образованивто Ви май е никакво, за да си позволявате да давате квалификации на хората.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/18 20:35

    Ин Али,Бин Али

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/18 23:20

    18:14 ако образованието и го имаше щеше да действа,А не само да снима и между другото единия от сигналите и докато се жалва ,Че колите се паркират по тротоарите и застрашават детето и именно тя създаде най -голямата заплаха като заряза детето си на пътя и се е отдалечила за да снима ...разгледаните снимката добре и ще се уверите в правотата ми.колкото до басейна верно има нужда от сериозна хигиена

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/18 01:25

    Останаха 5 -6 дена до края на сезона, за какво да я сменят, няма да се затопли бързо и да си избие парите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/18 10:04

    Наглата сте вие госпожо, нагло поискали вход на детето и. Ами как няма да му поискат, нали от входа се поддържа и чистотата. Тоз народ буквално, преносно, ежесекундно наглее, мрази себе си и постоянно някой друг му е виновен. Възмутена съм!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.