"Отличен" за Венци Христов за хъса и желанието, Макриев вкара два гола

„Арда 1924“ победи у дома с 3:0 „Локомотив“ (Горна Оряховица) в последния мач от 6-тия кръг във Втора лига. Както вече 24rodopi.com писа, убедителната победа се очакваше заради импулса, който новият старши треньор Стойчо Стоев даде на „Вълчетата от Родопите“, и слабата форма на опашкаря „Локомотив“. Гостите са с най-слабата защита в групата, като „донорството“ помогна на „Арда 1924“ да изпревари с голова разлика тимове с 10 точки. 5 отбора попадат в зоната на „10-точковите“, като кърджалийци заемат 5-о място с 10 точки и голова разлика 8:5.
Головата серия за „Арда 1924“ бе открита от дузпа в 67-ата минута, реализирана от Димитър Макриев. Пак той удвои в 72-ата минута, а Бенгюзов оформи крайното 3:0 в 75-ата минута.
За отбелязване е, че като титуляр в първия си мач за "Арда 1924" се появи Венцислав Христов. Най-добрият в кърджалийския клуб показа огромна жажда за футбол, той изработи и дузпата.
Второто попадение бе изработено от Митко Плахов, който "открадна" топка от защитник на гостите и я поднесе на централния ни нападател.
Венци Бенгюзов отбеляза страхотен гол след бомбен шут от 24 метра, като топката влезе в мрежата под напречната греда.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/9/18 20:44

    Арда ще разкаже играта и на другия Локомотив, а после на Монтана, ЦСКА 1948 и Царско село. Да подкрепим нашите момчета.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/9/18 22:47

      Да да да даааааааа хайде Ардаааа

      Изтриване
  2. Анонимен3/9/18 21:29

    Арда бие, лошо бие. Честита победа на новия треньор.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/9/18 23:44

    BRAVO ARDA SAMO NAPRED.

    ОтговорИзтриване
  4. Тия мишоци в черно (съдиите)за втори пореден мач се подиграват с Арда.Пешев да не спи,а да потърсят сметка с Кременлиев,защо се свири тенденциозно срещу Арда?!Те в домакинските мачове ни режат,а какво остава в гостуванията.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/9/18 08:14

    edvam biha ima oshte mnogo rabota s tazi igra navun otnovo zaguba ni chaka

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/9/18 09:47

    Отбора на Арда игра слабо през първото полувреме. За съжаление публиката на този отбор не ги подкрепя, а само ги обижда и ругае. Както виждаме всички този отбор не е същия от миналата година и ще им трябва малко време да се обиграят малко.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/9/18 10:10

    Стига само сте давали оценки,каква била играта ,футбола е игра на голове,по хубаво ли е да играеш красиво а да загубиш грозно,все пак отбора е почти нов и трябва време зада се сработят по междуси,тук нищо общо няма с в група,всички мачове ще бъдат трудни,тъи,че подкрепяите отбора в трудни моменти а не да освиркате отбора като чубани!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.