Започна поетапното раздаване на хранителни продукти по европейската хранителна програма във  Временния пункт на БЧК в Ардино, който се намира в сградата на бившето „БКС“. 1129 бенефициенти ще получат 16 вида хранителни продукти от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица. В списъка са включени: зрял боб, леща, захар, олио, ориз, конфитюр, лютеница, грах, рибна консерва, спагети, гювеч консерва, зелен фасул и др. Общо 24 кг хранителни продукти.
„В първия ден от кампанията индивидуални хранителни пакети бяха изпратени в микрорайон Млечино, Горно Прахово и Бял извор. В най-близко време полагащата им се помощ ще получат и нуждаещите се граждани от микрорайоните Боровица, Далджа, Падина, Жълтуша, Еньовче, Седларци, Стояново.Убеден съм, че кметовете на кметства ще направят всичко възможно помощта да достигне до всички, а общината ще помогне с транспорт до населените места”, уточни Селим Местанов, отговорник на временния пункт в Ардино. Той  допълни, че индивидуалните хранителни продукти за бенефициентите от град Ардино се раздават всеки делничен ден във Временния пункт на БЧК.
Гюнер ШЮКРИ
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/12/18 17:33

    А защо трябва да има най-бедни и най-богати? Нима едните няма да умират? Къде ще носят заграбеното, на Луната ли?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.