Темата за обходния път на Кърджали закъсня непростимо дълго. Това заяви кметът на общината Хасан Азис в отговор на журналистически въпрос за натоварения трафик в областния център и възможностите за нова организация на движението в областния град, отбелязва БНР.
„Това беше въпрос, който трябваше вече в Оперативна програма "Транспорт" ние да сме си направили проекта, да са свършили отчуждителните процедури, да е направен проекта и да е приет от Агенция "Пътна инфраструктура" и ние да сме влезли в списъка за одобрение и финансиране. Отговор на този въпрос наистина дължат държавните институции в лицето на Агенция "Пътна инфраструктура", областния управител, министерството на транспорта“, казва пред държавното радио Хасан Азис.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/18 12:47

    А вие г-н Азис не закъсняхте ли непростимо дълго с осветлението в Кърджали и разбитите улици и тротоари

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/12/18 12:58

    Осветлението не закъсня ли непростимо дълго...Алооо я се съвземете...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/12/18 13:10

    Изграждането на обходния път може и да е закъсняло, но точно Хасан Азис няма право да говори.От 10 години обещава, че градът ще бъде осветен, пак от толкова години е обещанието градът да е чист и да няма бездомни кучета. Кмета е причината туристите да казват природата е хубава но градът е от ориенталски тип.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/12/18 13:49

    Г-н КМЕТЕ , въпроса е за нова организация на движението в областният град , не само за околовръстния път , какъвто е отговорът Ви . Отговорете ,какво става с въвеждането на СИНЯТА ЗОНА , с нова организация на движението в центъра , ОТВАРЯНЕТО на ЗАТВОРЕНИ улици . Не отклонявайте въпроса !!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/12/18 16:15

    Синята зона е нож с две остриета за живеещите в града ...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/12/18 20:03

    Kmeta s vashte vashki li da opravq vsichko ???

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/12/18 20:25

    Kmeta s vashte vashki li da opravq vsichko ???

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/12/18 21:53

    А с осветлението какво става? Лампите нали са в склада и се снимахте?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/12/18 23:52

    Тоя кмет е като препъни камък. От много приказки за спортната зала накрая може и да се простим със нея.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/12/18 06:43

    Осветлението лъжете от месеци ,но за сметка на града селатасветят навсякъде,стига с тези обещания че май ще има лед осветление,товабеше обещано и тази година до юни ,но не стана,такаче всичко са лъжи.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/12/18 07:58

    Ot gerb bacqt narochno kakto bavqt darvata koito glasuva za dps chaka darvata za proleta da doidat v gorskoto na %90 sa naznacheni ot
    karaqncheva maloumnicite na kardjali

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/12/18 08:42

    При положение че има 3 обходни улици, защо г-да шофьори искате да се отвори бул. България от р-т Москва до светофарите на Орфей?

    Помислете малко, Случайно централната улица на Хасково да е дсотъпна за коли? А на Стара загора, а на Пловдив.

    Моето предложение е да се затвори ул. Републиканска от Ритуалния дом към пазара, да остане пешеходна. В другата си част да стане двупосочна там са 150-200 метра.

    За синя и зелена зона е крайно време. Паркира всеки където намери, после се сърдят на фишовете от КАТ.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/12/18 09:14

    Кмете а санирането къде закъсня и защо

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/12/18 10:08

    Hasanco.v evroparlamenta.i oblastniq da stane kmet na grada ni.za napred))).az taka mislq.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.