„Няма ги тука. Всичките бандити са в затвора или там, зад граница. Мафията си тръгна”, казва с усмивка възрастен жител на кърджалийския квартал „Боровец”. Говори за хард ъндърграунда на областния родопски град.
Кърджали от години е в дъното на класацията „Престъпност” в страната. Челната позиция в графата „Спокойствие” се дължи, както на добрата работа на органите на МВР, така и на миграцията.
Едни от най-големите бандити на Кърджали вече вършеят в Западна Европа.
„Махалата се пресели в Хага. Всички кримки са тук. Д.М., Х., К… В парковете буквално не може да се чуе холандска реч. Говори се на български, турски, цигански. Едни от „големите герои” от града вече „работят” на холандска земя. Д.М. организира трафик на момичета от гетата към Холандия и после в Швейцария. Много други „образи” са в Хага. Занимават се с всякакви далавери, дрога, кражби, проститутки”, разкриват за 24rodopi.com нашенци в един от най-големите градове в Холандия.
Както вече писахме, част от ъндърграунда на Кърджали си заплю и датската столица Копенхаген. Причината - легализираната марихуана в квартал „Кристияния”. Там родни престъпници „бръмчат” на грабежи, трафик на проститутки…
Четете утре във всекидневника „24х7 Родопи“: „Архитекти” с 5-и клас правят по 500 евро на месец?!”
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/12/18 23:43

    Тва във Дания да не са хората на Дале Месут,а другите на Дале Алито,други ромски престъпници няма,това са двата клана от кваартал Баровец хихи

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/12/18 12:24

    kvi klanove sa teq cigani be shte gi izbiq alito mesuta teq stari dqdovci ne sa mafiq a bokluk za kosha ot koga MANGALI sa mafiq hahahhahahaahqhaha

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/12/18 12:24

    mafiq samo v mahalata pri ciganite kato tqh moje da sa mafiq drugade shte qdat boi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/12/18 19:09

    Bg medii sa mafia.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.