Две важни партийни мероприятия на Движение за права и свободи се проведоха в Черноочене.
Централното село на родопската община бе домакин на разширено заседание на Областния съвет на младежката структура на ДПС в област Кърджали.
Дискутирани бяха теми, касаещи моментното състояние на структурите на ДПС по места. Начертаха се основни приоритети на дейността през настоящата 2019 г.
В работната среща участие взеха областният лидер на Младежко ДПС-Кърджали Байрам Байрам, зам.-председателите и членове на областния съвет.
Общински председатели на младежките структури от област Кърджали направиха анализ на своята работа и набелязаха бъдещите си мероприятия. Те подчертаха важността на синхрона и екипността в работата на структурите на ДПС в региона. Представиха се планове и стратегии за 2019 г. по общини в областта.
Гости на заседанието бяха областният лидер на ДПС-Кърджали Изет Шабан, общинският председател на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер и кметът на Община Черноочене Айдън Осман.
В изказването си пред младите кметът Айдън Осман наблегна на това, че очакванията на едно поколение са коренно различни от тези на друго. „За да можете да задоволите изискванията на всички, трябва да сте наясно с разликите в очакванията, както и начините за комуникация с хора от различни възрасти. И без съмнение от Вас се иска да откликнете подобаващо на очакванията на всяка група”, посочи Осман.
В ДПС младите се реализират, а в някои други партии единични членове правят лична кариера, подчерта Айдън Осман.
Членовете на Младежко ДПС в областта ще получат и нови членски карти, които бяха разпределени по общини.
Интерес предизвика и информирането за възможностите за кандидатстване с проекти по Програма за развитие на селските райони (ПРСР 2014 -2020).
Второто заседание беше на Общинския съвет на ДПС-Черноочене, където се анализираха приключените отчетни партийни събрания по населени места в района.
Областният лидер на ДПС-Кърджали Изет Шабан и председателят на Общинския съвет на партията в Черноочене Бедрие Газиюмер направиха разбор и равносметка на дейностите през 2018 г. и актуалната политическа обстановка в страната и региона.
Подготовката на партийните структури на ДПС за изборите за Европейски парламент през месец май на настоящата година беше другата съществена тема.
Кметът Айдън Осман представи планираните за 2019 година дейности. Той заяви, че от община Черноочене винаги осигуряват финансови средства за поддръжката на уличната мрежа, осветлението, изграждането на пътища, частични канализации за отпадни води, издръжката на училища и детски градини.
Исмет ИСМАИЛ
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/19 19:25

    Много младежи, много нещо !!! То гостите от другите общини са три пъти повече !Вай вай, какво става... Къде са младите ???

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/19 20:23

    A uchite li gi kak se krade

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/2/19 20:39

    Младежи които работите в западна европа .Елате на изборите и кажете сбогом на тези .Зарди тях вие сте безработни във своята си родина

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/2/19 15:53

      Absolutno si prav , EVALA...


      Изтриване
    2. Анонимен8/2/19 16:06

      Кадърните са в общината имат си службички и заплати. Кмета се грижи за младите сменя ги често за да намери най добрата а другите ще пукнат от завист че са на запад.

      Изтриване
  4. Анонимен7/2/19 20:40

    Земите 80% са в селските кметове и съветниците.Как ние обикновените хора да усвояваме пари от програмата?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/2/19 21:38

    Да да... знаеме ги. Всички шарлатани, които не са успели никъде другаде са там.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/2/19 23:06

    Говорят само...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/19 09:18

    Покривката на масата, напомня за комунизма, с пискюли е 😀😀😀

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/19 09:21

    Щрак Марийке на портрет, вярвайте си вие, идва ново поколение, депутатчета ше ставате.
    ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/19 16:03

    ДПС е единствената партия,която системно подготвя кадри и те действително се реализират,при другите кво ден два и ги няма,затова дерзайте младежи от другите файда йок

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.