Граничният пункт „Маказа” бе отворен след намесата на Сергей Станишев в качеството му на председател на Партията на европейските социалисти.
В това е категоричен областният лидер на БСП в Кърджали Милко Багдасаров.
„На 9 септември 2013 година отворихме прохода „Маказа”. Но можеше още дълго време да чакаме това нещо да се случи, ако не бе намесата на Станишев. А „Маказа” е много важен факт за Кърджали. Освен това и като министър –председател Сергей Станишев направи много неща за Кърджали. Имам впредвид и големия инфраструктурен проект за „Водното огледало“, което построихме, и което не се случи без неговата намеса, така и големите инвестиции, които бяха насочени към нашия регион. Като прибавим и много от нещата, които в крайна сметка сме виждали в него, желанието на социалистите от Кърджали Сергей Станишев да бъде водач на листата на БСП за евроизбори не бива да ни учудва”, каза за 24rodopi.com Милко Багдасаров.
Той допълни, че има пълна мобилизация сред членовете на БСП за предстоящите евроизбори.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/19 19:20

    Ser-Gey mnogo dane govori ada nese vraashta v bg

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/19 22:08

    Този тотално изпуши

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/2/19 22:24

    Ай стига бе, до вчера Димчо правеше всичко за Кърджали а сега се оказа че сер Гей направил всичко, утре ще се окаже че Курванела е била тая дето е направила за Кърджали !!! Червената измет се активира за изборите, това се оказва май !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/2/19 22:42

    ааа, ние пък отсега нататък ще знаем кого да благославяме за хаоса в града с движението, като е отворил маказа преди да направи обходен път на кърджали

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/2/19 23:18

    "Маказа" благодарение на Сергей Ти сериозно ли?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/2/19 00:27

    Багдассров ми беше учител по информатика преди 35години.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/2/19 09:31

    Айде бе Станишев ли ха ха.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/2/19 13:06

    Ами другите партии които си предписваха заслугите какво са правили ако Сергей е свършил работата.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/2/19 17:30

    Palni gluposti,evropa otvori patq

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.