Три умишлени палежа на имущество на фирма, „целенасочено” глобяване на шофьорите на дружеството…
След тези оплаквания от страна на управител на фирма в региона бе разпоредена проверка на полицейски служители, а по-късно един от униформените заведе дело срещу шефката заради „разгласяване на позорни обстоятелства”.
Дружеството, ситуирано в общински център в региона, имало разнородна дейност. Фирмата притежавала много автомобили, но шофьорите се оплаквали, че постоянно били глобявани от пътни полицаи и дори искали да напуснат.
Това накарало управителката на дружеството да пусне жалба в Областната дирекция на МВР, разкриха за 24rodopi.com отлично запознати източници. В нея жената твърдяла, че спрямо служителите бил упражнен тормоз. На три пъти имущество на фирмата било умишлено запалвано, полицаи пък глобявали шофьорите, които спирали пред офиса на фирмата. В същото време на улицата имало около 50 автомобила, които не били обект на внимание от страна на полицаите, въпреки същото нарушение.
Разпоредената проверка показала, че на четири пъти служители на дружеството били глобявани-за неправилно паркиране, за липса на технически преглед, изтекла шофьорска книжка, замърсяване на пътното платно…
Неправомерни действия от страна на полицаите, както и тенденциозност не били открити. Един от служителите на реда, обект на проверката, обаче завел дело срещу шефката за „разгласяване на позорни обстоятелства”. На две инстанции съдът в Кърджали оневини управителката и отхвърли гражданския иск в размер на 3000 лева.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/2/19 08:58

    Sega tq da sadi police

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/2/19 09:01

    Ако някой си мисли,че полицията работи според правилата,значи не живее в Р.България.80% от полицейските проверки са поръчкови.Всеки полицай гледа ден да мине самун да загине.Нямат подкрепата на началниците си,а гледат да се харесат на някой партиен кърлеж за остане на работа./Моля за откровен коментар/.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/2/19 12:43

      Напълно съм съгласен със тебе,проверяват и тормозят само наточени лица,или на времето даден човек е тормозил катаджията или полицая в даскало и сега си им го връща,знам за няколко случая,това не може да е полиция/и аз моля да ми бъде пуснат конентара

      Изтриване
    2. Анонимен7/2/19 12:44

      Напълно съм съгласен със тебе,проверяват и тормозят само наточени лица,или на времето даден човек е тормозил катаджията или полицая в даскало и сега си им го връща,знам за няколко случая,това не може да е полиция/и аз моля да ми бъде пуснат конентара

      Изтриване
  3. Анонимен7/2/19 10:26

    Явно Палов е дал много пари за да се осъществи тази операция, но да не му минава през ум, че ще бъде. ...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/2/19 11:58

    тази кака сигурно се презастрахова за глобите като плаши гаргите, сигурно пак полицаите са и палили фирмата, не е ли малко смешна работата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/2/19 13:08

    Така е , а проверяват ли се служителите на реда

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/2/19 13:53

    Какви претенции има госпожата след като шофьорите имат нарушения .Защо ние обикновенните граждани като ни хванат в нарушение ни глобяват и си плащаме .Тя да не е богопомазана .Хем нарушител а и да не я глобяват .Защо?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/2/19 14:06

    Ако е така както твърди госпожата, да си зададе въпроса защо само тяхната фирма има проблеми. Когато в едно населено място по-вече от 80 процента от обществените поръчки ги печели винаги една и съща фирма, то това от своя страна неименуемо води до недоволство в обществото.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/2/19 19:06

    petka idva ti otposnoto smeshnik veselchane te zove bez uniforma pamak skapan

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.