Областният управител Никола Чанев се срещна с 14-годишната републиканска шампионка по борба Айча Халибрям и нейния наставник Аталай Сюлейман.
Айча се завърна от Държавното лично първенство в Горна Оряховица със златен медал в категория до 70 кг след четири безапелационни победи и приз за най-технична състезателка. Нейното представяне накара публиката в залата да скандира името на Кърджали, сподели бащата на момичето Сунай Халибрям, който напълно я подкрепя в заниманията на тепиха. Айча тренира в спортен клуб по борба Кърджали едва от няколко месеца, но вече уверено крачи по стъпките на Станка Златева и Тайбе Юсеин. Следващата й цел е да покори европейския връх, а амбицията – тренировките да не пречат на обучението й в Езиковата гимназия „Христо Ботев“. Областният управител поздрави шампионката за блестящите й резултати, за усърдието в подготовката и високите цели, които си поставя. Той връчи на момичето цветя и предметни награди и обеща да съдейства за осигуряване на подходяща тренировъчна база на Спортен клуб по борба „Кърджали“, който въпреки завоюваните успехи, е принуден да тренира в мазето на кметството в село Опълченско при крайно незавидни битови условия.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/2/19 18:10

    Чанев се среща с почетни граждани на Кърджали, хооп и Хасан Азис се среща с тях, Азис награждава Айча, Чанев също не остава по-назад...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/2/19 19:08

    Мирише на избори!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/2/19 20:42

    Къде ще е тази зала? В края на града и началото на селото ли? Призовавам г-н Чанев да не се подвизава като кмет, не е избран пряко от народа. Ако му стиска на слеващите местни избори може да се кандидатира за кмет.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/2/19 22:33

    bravo na 4anev

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/2/19 08:35

    г-н Чанев е супер областен управител!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.