„Всички коментират как на Запад нашенците не си позволявали да хвърлят на земята и фас, а като се върнат в България… Във „Възрожденци“ все още има хора, която мятат торби с отпадъци от терасите си.
Някой ден ще се оправим, като научим децата си на чистота и ред, и като пораснат тези деца…
За съжаление, децата получават друго възпитание. Снимките, които ви изпращам са от входа на детска градина в кв. „Възрожденци“. Боклукът е превзел твърде голям терен. Интересно ми е, какво възпитание получават децата, като навсякъде около тях е като сметище“, пише до 24rodopi.com възмутена кърджалийка.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/2/19 09:41

    Няма глоби глобиии, ако се глобяват и се сложат видео камери... като им се сервира солидна сума глобичка... но оправия няма

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/2/19 11:20

    Виновни са основно майките ,какъв пример на децата си давате?!
    Майка на дете

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/2/19 20:52

    Виновна е границата !!! Детската !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/19 08:12

    СаночСамочув до небесата възпитание до дъното на земята за съжаление и децата се учат от големите не виждам подобрение поне още 30 години напред

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.