Кулминацията на честванията на 105-годишнината от създаването на Община Кирково е на 26 март.
Както вече 24rodopi.com писа, рапърът Криско и фолк звездата Ивана ще пеят утре на площада в Кирково. Повече от 3 часа на сцена ще бъде и популярната Виевска група. Здравко Мандаджиев и фолклорна формация също ще изнесат концерт.
В програмата са включени още Фолклорна танцова формация „Танц на вятъра“, както и фолклорна палитра на самодейни групи.
Припомняме, че празничната програма започна още на 19 март със спортни състезания. На 20 март деца рисуваха върху асфалт, а с тях и кметът на общината Шинаси Сюлейман. На 23 март най-добрите 25 шахматисти от Източните Родопи демонстрираха логика и здрав разум на черно-белите полета.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/3/19 11:03

    По добре беше да хванат местни музиканти и за парите които ще се дават на плейбек музИкантите на Пайнер от порядъка на десетки хиляди лв .За хората можеха да се направят безплатно ядене и пиене на корем.Ама нали ще идват еди оки си певци и % ще идва .А народа може и гладен да е

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/3/19 13:04

    Богата община,хората са доволни,асфалтирани пътища,безработица няма,не е като другите общини да се молиш за пет курса баластра.Трябваше ни малко веселие и това ни подсигури кмета.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.