Тежък пътен инцидент със загинало дете и пострадали е станал днес около 13,30 часа в района на село Загорско по главния път към ГКПП „Маказа”, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР в Кърджали.
По първоначални данни при включване в главния път „Фолксваген” се сблъскал с друг лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца. Бебе на 6 месеца починало, ранени са 9-годишно дете и 28-годишна жена, които в момента са в Спешното отделение на кърджалийската болница. Мястото на произшествието е отцепено от полиция, движението се пренасочва в едната лента. Извършва се оглед.
Припомняме, че това е „Фолксваген”-ът на лидера на партия ДОСТ Лютви Местан.



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/4/19 16:18

    Този път се превърна в най-ужасния в България - това е 6тата жертва.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/4/19 16:39

    Лютви местан караше колата разминавахме се с него до разклона......

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/4/19 16:43

    Кога най сетне органа одобрил пътя в този участък ще носи отговорност.
    Цяла каскадьорски умения са нужни там.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/4/19 17:07

    Жалко за бебето !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/4/19 19:29

    Orasi tehlikeli hem de cok tehlikeli yol
    Goruntu cok az

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/4/19 20:05

    ПО ЦЕЛИЯТ ПЪТ НА ВСИЧКИ КРЪСТОВИЩА Е ОПАСНО ПОНЕЖЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ НЕ КРАДЕ. КАРАШ С 90 км. в час И ИЗВЕДНЪЖ ТРЯБВА ДА ЗАВИЕШ НАДЯСНО С 5 км. в час.НЯМА НИКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ.МАКСИМАЛНА ИКОНОМИЯ ЗА ДА МОГАТ НЕКОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ НА ГЕРБ ДА СИ КУПЯТ ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ БЕЗ ИЗОБЩО ДА ИМ ПУКА ЗА НАРОДА. С ТЕЗИ УПРАВНИЦИ ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ТРАГЕДИИ ПОНЕЖЕ ИЗОБЩО НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

    ОтговорИзтриване
  7. За хората които не познават този участък.. Ако карате с не съобразена скорост по главния път от К-ли към Маказа, и има кола точно по отсечката който се опитва да завие на ляво от с. Загорско към М-град, няма как да избегне удара колата които е в пътя без предимство! 100 пъти съм преминал тази отсечка и е адски опасна.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.