Лютви Местан е бил на гости в рибовъдната зона на негов приятел, строителен предприемач, в джебелското село Слънчоглед. Както вече 24rodopi.com писа, сам е подкарал „Фолскваген“-а, който се блъсна в друг лек автомобил и при зверската катастрофа загина 6 месечно бебе. Прибирал се е в Момчилград.
Както първи 24rodopi.com писа, тежкият пътен инцидент стана на първокласния път Кърджали – „Маказа“, на разклона за Загорско и Джебел. Това е един от критичните участъци по пътя към границата, преди година също имаше смъртен случай. Местан трябвало да завие наляво, когато откъм Кърджали в посока Кирково се появил друг лек автомобил и последвал сблъсък. От удара движещия се по главния път автомобил изхвърчал от пътя и се претърколил в нивата, недалеч от река Върбица.

От години местните жители настояват да бъде премахнат скатът, който пречи на видимостта на включващите се в движението МПС-та, които идват от Джебел, Загорско и другите села.
Припомняме, че тежкият пътен инцидент със загинало бебе и пострадали стана около 13,30 часа в района на село Загорско по главния път към ГКПП „Маказа” . При включване в главния път „Фолксваген” се сблъскал с друг лек автомобил, в който пътувало семейство с две деца. Бебе на 6 месеца починало, ранени са 9-годишно дете и 28-годишна жена, които в момента са в Спешното отделение на кърджалийската болница.
"Фолсквагент"-ът на Местан и с пловдивска регистрация, а другият автомобил - с кърджалийска. 
Очаквайте подробностите
24rodopi.com

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/4/19 16:55

    На гости на Деведжи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/4/19 18:06

      Сега ще има безброй врътки за оневиняване на престъпника .Кратко и ясно ,той се е движел по път без предимство като е отнел същото на автомобила движещ се по главен път и плюс жертва .

      Изтриване
  2. Анонимен14/4/19 17:21

    Сигурно е бил пиян Местан ага

    ОтговорИзтриване
  3. Зюхтю14/4/19 17:25

    Много е съмнителна алкохолната проба,има голяма вероятност да е манипулирана в полза на Местан .Този човек така и не разбра ,че освен предател е и престъпник и носи със себе си само нещастия и беди .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/4/19 17:51

      Лютвито по природа си има влечението да завива все у лево .

      Изтриване
    2. Анонимен15/4/19 01:18

      Ya si ebi mama Ganyovitza.
      Tapungera se kachil na BMW i se ima za bog na pıt9.
      Shto e karal sıs 180 km/h?

      Изтриване
  4. Анонимен14/4/19 17:26

    Сигурно е бил и почерпен :(

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен14/4/19 17:31

    Добре бе хора защо не пишете кой е вивновника за катастрофата.Умряла е една чиста и невинна душичка. Мисля че не се притеснявахте да пишете в новините виновниците, а сега защо неможете да пишете виновника в убийството на бебенцето.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен14/4/19 17:50

    Kak да пишат кой е виновен като Местан НЕ Е виновен!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/4/19 18:04

    Съболезнования на семейството! Този палячо Местан трябва вече да си понесе последствията!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/4/19 18:36

    МЕстане Местане ... не си желан ага тука , махни се веднъж за винаги ... иди да живееш в Турция откъдето ти плащат

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен14/4/19 19:34

    Rasistite i depese kopecite se razvilnqha ,a zashto bashtata na deteto e karal s 180 a pu....ki

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен14/4/19 19:37

    Превърнахте на политическо
    Катастрофата
    Има загинало дете
    Всеки ден шофираме
    Катастрофата не казва че идва


    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен14/4/19 19:40

    Изобщо не вярвам в това че, бащата ще кара колата с 200км/ч като има две деца в колата. Госпот да ви даде това което заслужавате дано.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен14/4/19 20:21

    Строят път с интензивен трафик, но не заравняват скат, който пречи на видимостта при включване в движението. Преди година също е имало смъртен случай, но не се предприемат никави мерки за обезопасяване на движението. Местните настояват за премахването му. Глас в пустиня и калинки до калинки мила моя майно льо. Съболезнования на семейството.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен14/4/19 20:30

    kak shte kajat koi e vinoven kato politikata na darjavata ni etakava vinagi nevinniya stava vinove sled kato mestan e politik to e yasno koi shte izleze vinoven

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен14/4/19 20:52

    Yazık gencecik fidana keşke Mestan ölseydi kötüler ölmez çeke çeke ölür Allahım ölen bebeğin ailesine sabır versin Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın amin

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/4/19 01:21

      Babasının boynuna günahı.
      Yavaş haydasaymış hayvan,sonuçta iki çocuğu var arabada.Yapmış olduğu çalım kime?

      Изтриване
  15. Мойте сълебознования към семейството на загиналото дете 😢
    Кой е виновен не знам не съм бил там нямам право да обвинявам никой но да не спазваш законите за ПДП и да седниш след употреба на алкохол зад волана или без книжка това сие чисто убийство защото нямам думи във Бг всичко възможно язък за детето

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.