431 000 гласа гарантират на ДПС 10 години във властта, под 300 000 са... катастрофа

Аз в Брюксел пак ще ходя, но не като евродепутат, а като председател на ДПС!
Това каза вчера в Североизтока председателят на ДПС Мустафа Карадайъ и на пръв прочит няма новина. Карадайъ е най-важният човек в тази кампания, а на следващо място пресцентърът на партията пробутва в социалните мрежи най-много Йордан Цонев. Вторият дори не е в листата, но явно е преценено от мозъчния тръст в партията, че тандемът Карадайъ-Цонев успешно вдига адреналина на електората по селата и градоветe, през които мине предизборният лъч на ДПС.
Евродепутатите на ДПС са функция на Д-П-С.

На рождения си ден почетният председател на ДПС Ахмед Доган поиска 431 000 гласа. Ако партията постигне този резултат, ще й отворят парадния вход и ще може да реализира програмата "Доган" за ускорено догонващо развитие на България. 10 години ще остане във властта!
Така мисли Доган и иска 431 000 гласа и нито един по-малко.

Аз в Брюксел пак ще ходя, но не като евродепутат, а като председател на ДПС! Тези думи на Карадайъ показват, че нещата в ДПС май се нареждат по Скалата на Доган. Вероятно междинните проучвания, чиито резултати не са за облъчване на обществото, а за вътрешно-партийна консумация, показват, че ДПС се движи около плана „431 000“. В противен случай Карадайъ нямаше така лесно да изключи варианта „При слаб резултат Доган ще изгони Карадайъ в Брюксел“.
Ако ДПС изкара около 370-380 хиляди гласа ще е…. „бе, пак си е добре“. Ако от урните изскочат между 320-350 хиляди бюлетини за Движението, разумът трябва да надделее и да се преглътне „средната хубост“, а Доган в никакъв случай да не раздруса чувала с плъховете. Защото това са реалностите.
Ако ДПС падне под 300 000 гласа, този който е наредил евролистата, да си носи отговорност.
Ако ДПС се срине до 250-270 хиляди гласа, това ще бъде катастрофа. И чувала, разбира се!

Аз в Брюксел пак ще ходя, но не като евродепутат, а като председател на ДПС! Казва Карадайъ и леко открехва междинното проучване. 430 000 гласа означават, че Карадайъ ще бъде председател на ДПС и след националната конференция, която ще се проведе след местните избори.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/5/19 11:16

    Разумът казва 320 000 гласа. През октомври ДПС ще се представи по-слабо от местните избори през 2015 година, защото по подобие на слабата евролиста, от ДПС ще наложат подобри листи и за съветници и дори за кандидати за общински съветници.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/5/19 12:51

    Dps nqmq weche hora dps umrq

    ОтговорИзтриване
  3. 250 хиляди гласа, от които 100 хиляди купени гласове!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/5/19 17:28

    Иде началото на края на ДПС .Сега се очаква ниска избирателна активност което е в интерес на ДПС ,но в противен случай ще имат 2ма евродепутати максимум .А числа над 300 000 са просто илюзия и химера . Явно някой се е главозамаял в излишък .

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/5/19 22:10

    Мнението и прогнозата ми на 36 годишен, който е бил сред редиците Ви е макс 250 хил. гласа! Естествено, ако не фалшифицирате нещо разбира се...За съжаление доста се оляхте в последните години...Уважавам д-р Доган, тъй като сме на едно ниво с него, но неговите наследници са некадърници без ясна представа за политика!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/5/19 12:52

    На тях100000хиляди гласа им са много те би трябвало да изпият една горчива чаша иначе акъла няма да им дойде трябва вътрешен преврат във партията всички стари играчи да ги изчистят до корен да са почне с нови млади активисти на партията друг начин няма стига вече господин Доган

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/5/19 13:34

    В Кърджалъка ДОСТ на Местан ще се представи много по-добре! Що няма кандидати за евродепутати на ДПСот Кърджалийско???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.