„Износът” на престъпност продължава от вътрешността на страната в посока… Кърджали. След като десетки „жрици на любовта” се настаниха край Арда, търсещи по-платежоспособни клиенти след отварянето на „Маказа”, то вече областният град е атакуван и от дилъри на дрога от съседни региони.
Пореден богато зареден с наркотици мъж бе спипан от полицаи на път за Кърджали.
29-годишен бе задържан в района на Бели пласт. Хасковлията пътувал с лек автомобил, а в него били открити 21 грама на прах и 2 таблетки амфетамин, 60 грама суха листна маса марихуана и 5 стръка марихуана с височина около 25 сантиметра.
Проверката била извършена в петък надвечер. В мъжа били открити таблетки амфетамин и няколко грама канабис. При извършено претърсване в жилище, обитавано от него в хасковско село, били намерени останалите количества дрога, които са иззети, а видът им определен с тестове, посочиха от Областната дирекция на МВР. Притежателят на наркотиците е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Кърджали.
Десетки са случаите на заловени с дрога лица на „стария път” за Хасково в последните години. Маршрутът през село Чифлик е използван заради по-слабия трафик, твърдят запознати.
Според източници на „24х7 Родопи”, амфетамините в Кърджали се доставят от съседните областния градове Хасково и Пловдив.
Както вече писахме, отварянето на границата с Гърция при „Маказа” пък накара десетки секс труженички да насочат вниманието си към Кърджали. За работно място се използват къщи за гости и квартири в града край Арда. Офертите тръгват от 40 лева за 30-минутен сеанс и достигат до 120 лева за час „ласки”. Само преди дни пък 23-годишна работничка от бранша бе обрана в къща за гости от „пазарили” я за сеанс клиенти.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/6/19 08:23

    Siganina hayri trqbva dago hvanete

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/6/19 09:20

    Niye si imame dilari ne iskame cujdi Ushi bossa toy dirhi fronta

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/6/19 12:40

    vav vsqka ka6ta za gosti ima po 10 prostitutki vav grada ima 20 ka6ti za gosti zna4i ima okolo 150 200 prostitutki organite na reda spat i ostavat tez prostitutki da vzemat na horata parite tova e vav kardjali policaite davat grab na omrelite prostitutki tva e cqlata istina

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/6/19 07:31

      Знаеш ли колко бекяри има по селата? Трябва да има и проститутки повече да не правят други бели.

      Изтриване
  4. Анонимен16/6/19 13:13

    Ushi bokluka otgovariua za drogata v kj

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен16/6/19 19:39

    Хванете Хасан от Лисиците

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен16/6/19 19:59

    Ушхи чобанина

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен16/6/19 20:01

    Ушхи ти си боклук това го знайе всеки

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен16/6/19 20:50

    Какъв Уши,муши бе замаени палячовци,хората които отговарят за трафика на дрогата в кърджалли,подчертавам трафика,живеят на язовира,тихо и кротко,палячовци,сменете си дилъра,че много хваща и не знаете какво правите и вършите,ши ви блъсне товарния влак,зародиши....А Ушито пере парите на Кюрдите...

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен16/6/19 20:54

    Ей за жълти стотинки свирки правите,на полицаите топачи долни,язък,че сте се родили мъжки,с характер на жена,като малки с гранули за котки ли са ви хранели,че сте станали такива женствени свиркаджии с меки китки,цял ден седите с тези хора на 1 маса,като тръгнат и почвате да говорите глупости зад гърба им,и се наричате мъже,тц,тц,язък ви.....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/6/19 20:54

    Ей за жълти стотинки свирки правите,на полицаите топачи долни,язък,че сте се родили мъжки,с характер на жена,като малки с гранули за котки ли са ви хранели,че сте станали такива женствени свиркаджии с меки китки,цял ден седите с тези хора на 1 маса,като тръгнат и почвате да говорите глупости зад гърба им,и се наричате мъже,тц,тц,язък ви.....

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/6/19 08:31

    hasan ot lisicite

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/6/19 09:05

    Нека да има проститутки в къщите за гости, ама нещем циганки, а хубави бели жени, че иначе кво ще чукаме, омръзват нашти жени вече.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.