Жители на махала Пенковци и на село Чорбаджийско изпратиха в последния й земен път 32-годишната Серпил Хикмет - трагично загиналата жена в зверската катастрофа вчера на пътя за „Маказа“.
Погребението се състоя днес в късния следобед. 
„Трагедията е огромна. Бабата на Серпил е с ампутирани крака от години. Дядото пък наскоро получи инсулт и беше настанен в болницата. Вчера баща и дъщеря са отишли да го приберат и се връщали от Кърджали, като в колата е бил и дядото. Днес жената е в гроба, а баща й Хикмет - с ампутирана ръка в пловдивска болница. Такава трагедия не се е случвала в нашия край. Хикмет дойде от Англия да търси гледачи за неподвижната си майка“, разказаха за 24rodopi.com жители на Пенковци.
Тримата са пътували в автомобил „Мерцедес“ с десен волан. Баща и дъщеря от години живеели и работели в Англия. „Хикмет от много години е в Англия. Серпил също замина след като завърши училище“, поясниха местни.
Както вече 24rodopi.com писа, заради катастрофата с четири коли, която станала към 15.45 часа в района на Великденче вчера, за близо 10 часа бе затворен за движение участък от международния път за „Маказа“.
Зверският сблъсък на пътя за Маказа отне живота на една жена, а други трима пострадаха тежко. Още 10 души са потърсили лекарска помощ.
Причина за верижната катастрофа с участието на 4 МПС е неправилно изпреварване, предприето от водача на „Мерцедес“-а. Той е успял да задмине 3-4 коли, но навлизайки в завоя, в насрещната лента се появила каравана. Инстинктивно Хикмет завил надясно, но тази маневра се оказала фатална.
Една ударените коли била управлявана от жена, а на задната седалка били децата й – 7-месечно бебе и 6-годишно дете. Тя е пострадала, но децата са без травми, спасили ги специално кошче и кола.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/8/19 22:37

    Защо нашите турци като идат на запад и като дойдат тук се мислят за безсмъртни?
    Купили кола втора употреба и на село правят чалъми.
    Иначе съболезнования на близките.
    Тъжно.
    Всеки ден срещам такива гастарбайтери който освенр че застрашават техния живот..застрашават и чужд живот.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/8/19 23:43

    Много правилно

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/19 17:03

    Nov mozlk in trqbva.a ne taratayki.gormedikler.takiva.v jivota nishto ne sa vidqli.vzemat koli zaa 3_4hilqdi leva.i si mislqt Che shtegi pazi.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/8/19 23:52

    Абе простаци селендури и завистливи изверги,,,, хора са загинали вие коментирате за коли!!! Що за мръсни души сте вие бе??? Катастрофи ще има винаги , и жертви ще има, това не може да се предотврати,а що се отнася за вас, колите вече са евтини, всеки може да си купи, ако вие не сте могли да купите днешно време кола значи сте завистливи мърши, и безсрамно лаете след трагични катастрофи,нямате капка чест да пишете гнусни коментари, безсрамници такива!! Някой ден вижте да не сполети същото и на вас, не ви пожелавам защото не съм толкова долен извратняк като вас,,,,

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/8/19 13:37

    Do23:52-a be hi ne splash 'll.ili.pravish.druga rabota.v.polunosht.kolay.gelsin.oohh.selqndur.si.ti.govorish.kato.cheli.e.padnalo.ot.magare.i.umrqlo.a.ne.e.problema.skola.katastrofa.final.iMali.ewe.napravi.taka.che
    Da.nqma.prostak.takiv.az.karam.kola.za.koqto.ti.ne.moje.da.vidih.i.na.slnq.ti.i.ti.pojelavam.v.polunosht.ne internet.a.uspokoqvane.s.krevatna.gimnastika.a.ako.nqmash.partnyor/ka-tva.e.tvoy.problem.))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.