Бившият зам.-кмет на община Кърджали инж. Митко Синабов е с най-големи шансове да бъде обявен за "десния" кандидат за кмет на града край Арда, разкриха за 24rodopi.com източници от „Демократична България“.
В Обединението „Демократична България“ влизат ПП „Движение Да България“, ПП „Демократи за силна България“ (ДСБ) и ПП „Зелено движение“.
Припомняме, че кърджалийската структура на „Движение Да България“ бе учредена през март 2018 година (на снимката). На събранието присъства председателят Христо Иванов, а сред учредителите бе и Митко Синабов. За регионален лидер бе избран бизнесменът Здравко Димитров.
Регионалният координатор на ДСБ в Кърджали е общинският съветник от Реформаторския блок Радослав Милев. Той също има шансове да бъде утвърден от централата на обединението за кметската битка в Кърджали. Пред 2015-та като кандидат на Реформаторския блок Милев спечели 1200 гласа (3,91%), но след разпадането на коалицията анализът на софиянци сочел, че този резултат е непостижим. Затова на този вот "десните" предпочитали да дадат шанс на новата формация „Да България“ и нейния кърджалийски екип.
На снимката: Фаворитът за „десен“ кандидат за кмет на Кърджали Митко Синабов е вторият от ляво надясно
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/8/19 18:04

    Този не беше ли от ДПС ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/8/19 07:07

      Не бъркаш го с Альоша Синабов.

      Изтриване
  2. Анонимен17/8/19 18:56

    Da ama trudno,30 godini DPS sazdade beben elektorat i si pravyat kakvoto iskat.Lesno se upravlyavat ovse.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/8/19 23:04

    Я га ги гледам тия все са из нашина барчинка

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/8/19 02:00

    Але на бърчикана нема българи ли мари,я га ги глеам,ей тама'на са най,най чисти'на ра мари,я не мой ги обижда'на ра,алеее,алеее,от за чивяк си ти мари,аааа,не мой тъй,але ти не си от нашине....???

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/8/19 07:06

    Ради,ради спри се бе.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/8/19 07:10

    Ам, ти кво правиш тука бягай на вашана бърчинка. Или не знаеш къде е?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/8/19 07:14

    А Митко Синабов знае,ли?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/8/19 12:26

    Защо не се осъзнаете бе хора тука десни леви не вървят.В облсттс 7от7 общини кметовете ще са от ДПС защото е утвърдена марка успех и само ДПС

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/8/19 12:26

    Защо не се осъзнаете бе хора тука десни леви не вървят.В облсттс 7от7 общини кметовете ще са от ДПС защото е утвърдена марка успех и само ДПС

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/8/19 13:33

    М.Синабов и Альоша Синабов са роднини. Направете си равносметка и тогава гласувайте.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/8/19 23:09

    Този Синабов не беше ли хидро инженера.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/8/19 23:18

    Митко синабов е бивш пожарникар. Бил е зам. кмет от дпс. Анадънму булгар. С Альоша са първи братче да. Кина правим сега хахаха. На Батето ви бохко е баш приятел, заедно са учили и стояли на една маса в един курс и сие. Халваджията за бозаджията. Успех на синабов и на Бойко Методиев борисОФ. Успех и тук на камък. Нямам братче на топло местенце да ме уреди уф хихихи. По-добре май старият нод Хасан Азис, а баба и дядо юсен да гласуват за синабов, щом кмета имал 10 къщи в туркие. По-добре или не добре,, за кого си пожелаете, кой ви е на сърце. Чао.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен19/8/19 11:31

    Хасан Азис е по-добрият вариант. Ако не гласувайте на цвък красьо маргините. Поне ще има много дрога за дечиня ви. Аптал турк. Имал 10 по-добре е Той, Хасан Азис, много стоти за града ви, а е и толерантен към всички ви, четем и мислим за инж. Хасанчо...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/8/19 12:31

    Ало модераторите от вестника да не би да сте застъпници на М. Синабов? Редно е да публикувате целите коментари, а не само извадки от тях. Все пак хората изразяват личното си мнение въз основа на наблюдения и контакти!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.