Дългогодишната активистка на БСП Мердие Ибрям Ахмед, която преди дни напусна групата на „червените“ общински съветници в Кърджали, изненадващо спечели вътрешните избори в село Рани лист. За нея гласуваха 220 души, а за настоящия кмет Гюлтекин Хамит Файък - 90.
Очаква се местната структура на ДПС да реагира срещу председателя на Общинския съвет в Кърджали Раиф Мустафа, който е сочен за „партиеца, който дава акъл на Мердие Ибрям“, коментират активисти на Движението в Рани лист.
На изборите през 2015 година кандидатите за кмет на Рани лист бяха петима. Още на първи тур кмет стана Гюлтекин Хамит Файък с 221 гласа (59.89%), Мердие Ибрям Ахмед остана на 4-то място с 10 гласа.
Както вече 24rodopi.com писа, в 22 села в община Кърджали ДПС проведе днес вътрешнопартийни избори.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/19 21:30

    Тая нямали толкова акъл, че някой ще и дава? Ай стига бе вие подигравате ли се с нас. Резултата е показен хората искат промяна!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/8/19 22:10

    Кви са тия предварителни избори не разбрах

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/8/19 22:14

    bravo trqbva pochti vsichki kmetove da sa novi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/19 08:20

    Гюлтекин с надменното си поведение загуби изборите. Много е твърдоглав, не слуша хората, не иска да им решава проблемите.Дано тази жена работи за хората от селото.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/8/19 08:33

    ПРЕДВАРИТЕЛНИ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ИМА И В АРДИНО
    ТАКА Е НАЙ ДЕМОКРАТИЧНО
    СЕЗГИН БАЙРАМ КМЕТ НА АРДИНО

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/8/19 08:37

    Не са доволни хората от стария кмет. Нормално е да искат промяна. Ама трябва и сметка сега да му се търси,какво е направил за селото и за хората за 4 год.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кмета19/8/19 12:27

      Знаеш къде съм.Ела да ми потърсиш сметка.Никога неми е било страх да давам сметки.Съвестта ми е чиста за разлика от някои двуличници.Може би си един от тях а. Всеизвестно е че по света ненаказано добро не остава.Аллах е велик и той Вижда.И доста като тебе като ме видят няма да могат да ме гледат в очите.И да ме харесваш и да не ме харесваш Гюлтекин Файък си остави името си в исторята на селото си ,на града си.

      Изтриване
    2. Анонимен19/8/19 18:32

      Гюлтекин остави името си в историята на селото като взе участие в Стани богат, не знам с нещо друго да е оставил името си.

      Изтриване
    3. Анонимен19/8/19 18:34

      Гюлтекин и ти май си направил далавери с Мюмюн Али затова май те махат.

      Изтриване
    4. Кмета20/8/19 10:01

      Ако някой се съмнява нека да сезира МВР,Аз не се крия,Ати като питаш защо се криеш като анонимен.Да те видим кой си.Да не си от тия които най много йалакалък правят.

      Изтриване
    5. Кмета20/8/19 10:43

      Относно какво съм оставила селото ,отвори си очите и прочети.Масовата телефонизация мина по мое време,въпреки съпротивата на някои.За да почне водоснабдяването,аз бях човека който отиде пред министър Дикме за подпис.Ще го потвърди Г-жа Свалиха Емин бивша наша депутатка.Аз бях човека да събера подписите на собствениците на земи през които минава водопровода.Ако има сърце Али Мюмюн и Гюлдер ще потвърдят.Ще го потвърди и Сами от Копрен махала и д-р. От Невестино.Много от младите не знаят какво беше преди мене.За чакълиране не искам да приказвам.положени в различни части на селото 1500м.асвалт и 2000м.бетони улици.Подпорни стени на 3 места,Локални канализации на4 места около1000м.Детски площадки в трите махали +детската градина.Не оформено футболно игрище в Горна махала.Прокт за разширяване на гробищните паркове на селото.В ремонтите на всички месчиди на селото.още повече който Иима време за губене да обиколи Кърджалийските училища да пита кой кмет познават и кой кмет е разговарял с тях нашите деца да пътуват безплатно. ако всички преди мене го бяха направили щеше да бъде малко по добре.Аннадъ му.Какво оставил кмета след себе си.

      Изтриване
  7. Анонимен19/8/19 09:42

    Трябва да се махнат всички кметове които имат два мандата, има и много пенсионери които са от 25г... кметове по селата, каква промяна очакваме от тези хора. И пак се борят чрез лъжи, интриги да застанат начало стига толкова - събудете се хора.....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/8/19 10:30

    на местните ще има изненадииии

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/8/19 13:12

    Al birini vur ötekine...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/8/19 16:07

    повече от един мандат, който е застанал,като кмет няма смисьл да се кандидатират за втори мандат, ито наймного които са с средно образование, и пред пенсия, да застанат млади кадри с висшо образование, кьдето, може все пак да се надяваме, че може нещо да свьршат, един кмет кьдето са по селата, невидях нещо да свьрши през тия 4 години, кьдето си получаваха само заплатите; с льжи и измами с оплатняваха работното си време

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/8/19 22:19

    Комунига какво стана.Админ защо не ни даваш информация.Пиши всичко да знае народа.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/8/19 23:26

    Дано новата кметица успе даси варше добре работата че ,селото бол със завистливи и алчни хора :D Доидели ден на гъз щея направят!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен23/11/19 21:05

    Скоро хората от Рани лист ще разберат какво зло са направили за себе си

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен23/11/19 21:09

    Каквото ти БСП,влезе в Общинския съвет с случайния вот отречен с закон,показа себе си-предаде и си отиде !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.