Момчетата с големи сърца от „Smolyan Race 2019“ дариха събраната сума на Алкан, за да продължи лечението си. Тодор Мелемов му подари шапка и тениска на автомобилното шоу и каза, че ще продължат да му помагат с каквото могат. Другите го окуражиха, че ще го чакат да участва в автомобилното състезание като се оправи.
Припомняме, че автомобилното шоу събра 7 150 лева за лечението на младия мъж от Ардинско.
24-годишният Алкан благодари за помощта, която му е крайно необходима и на всички хора, които са се отзовали на призива за благотворителността. Той обясни, че успешно е преминала една от операциите му в Турция, но предстоят още интервенции, пишат колегите от 24smolian.com.
Мъжът не губи дух и на всяка цена си е поставил за цел да проходи отново.
Искам да кажа на всички шофьори, че не е важно кога ще стигнеш, а да стигнеш жив, където
си тръгнал
“, каза Алкан Челеби, чийто живот се преобръща през 2015
година след тежка автомобилна катастрофа. Последиците от инцидента са обездвижване на краката. Доктори в Турция му дават шанс да проходи отново, но за поредицата от операции, които трябва да претърпи, са необходими 50 000 лв. Тази сума е непосилна за семейството му, затова от „Smolyan Race 2019“ започнаха благотворителната кампания и решиха със средствата от таксите
за състезанието, както и тези от кутията за дарения, да подпомогнат лечението на Алкан. Беше обявена и банкова сметка за набиране на средства, която все още е активна.
Момчетата от „Smolyan Race 2019“ благодарят на всички, които се включиха в благотворителната акция.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.