„В ДПС-Черноочене винаги сме давали преференция на приемствеността, а не на подмяната на вота на избирателите. Затова дълги години провеждаме предварителни избори между желаещите да станат кандидати за кметове“. Това подчерта председателят на Общинския изборен щаб на партията и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер. Тя, заедно с кандидата за кмет на Община Черноочене от партията Айдън Осман, и представители на ръководство на ДПС се срещнаха с жителите на селата Патица и Габрово.
Айдън Осман призова всички жители на Габрово към пределна мобилизация за постигането на висок изборен резултат. „Нека на тези, които искат да ни разединят, да покажем, че сме единни“, подчерта той. „Нееднократно съм подчертавал, че ние водим диалог с всички, а не както някои с определени фамилии, родове или по друг признак. Продължаваме заедно за видими резултати за община Черноочене“, каза Айдън Осман.
Водачът на листата за общински съветници на ДПС и председател на Общинския съвет на ДПС Бедрие Газиюмер прикани присъстващите на 27 октомври да гласуват за ДПС с №55 в интегралната бюлетина.
На срещите в двете села представиха кандидатите на ДПС за кметствата Патица и Габрово: Севитин Мустафа и Беятин Халим.
И двамата са избрани за кандидати на проведените предварителни избори през месец септември. На тях право на глас упражниха всичките избиратели от двете села.
Ръководството на ДПС-Черноочене благодари на досегашните кметове на Патица - Саид Ахмед и на Габрово -  Муамер Яшар. Един от доайените на кметовете Саид Ахмед, след като придоби право на пенсиониране, достойно даде възможност на други да поемат щафетата.
Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/10/19 22:24

    Пределна мобилизация за дербито , въпреки че интересът към Черноочене не е толкова .....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.